7 redenen waarom je bij Trifora Sports & Health Club wilt sporten

Aangeboden door Trifora Sports & Health Club 15 januari 2019

Ben jij van plan om meer te bewegen en gezonder te leven? Dan ben je bij dit sportcentrum in Enschede aan het juiste adres! Na het lezen van de volgende zeven redenen weet je zeker dat Trifora Sports & Health Club jouw nieuwe sportcentrum wordt.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stel je eigen lidmaatschap samen

lidmaatschap trifora

Trifora is meer dan een sportschool. Zij bieden namelijk een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud aan. Zo stel je bijvoorbeeld je eigen lidmaatschap samen en betaal je alleen voor de faciliteiten waar je echt gebruik van maakt.

Wellness

wellness
Foto: Unsplash

Een van de modules die je bijvoorbeeld kan activeren, is het gebruik van de wellness ruimte. Trifora beschikt namelijk over een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, sauna en stoomcabine. Na een intense training heb je zo’n ontspannend verwenmomentje wel verdiend!

Alles onder één dak

pro-f-fysiotherapie

Trifora Sports & Health Club wil haar leden op elk vlak van gezond sporten faciliteren. Daarom heeft dit sportcentrum een multidisciplinaire samenwerking met hun inpandige buurtjes van Pro-F Professionele Fysiotherapie. Daarnaast kun je bij Trifora ook terecht voor deskundig voedingsadvies. Gezonde en voldoende voeding is namelijk enorm belangrijk wanneer het gaat om afvallen, je fitter voelen en een gezonde leefstijl nastreven.

Personal Trainers

personal training trifora

Vind je het lastig om op eigen kracht jouw fitness doelstellingen te bereiken? De Personal Trainers van Trifora zorgen ervoor dat jij niet halverwege opgeeft. Met behulp van een op maat gemaakt trainingsschema leer je op een veilige en verantwoorde manier te sporten.

Tennisles

tennis trifora
Foto: Facebook Trifora

Trifora beschikt over vijf binnen- en zeven buitenbanen waarvan je als lid onbeperkt gebruik van kunt maken. Tevens hebben zij voor de tennissers die geen partner hebben (maar toch graag een balletje willen slaan) een aantal activiteiten op het programma. Ook kun je les krijgen om je techniek nog wat bij te schaven.

ABC zwemdiploma

zwemles-trifora

Wil jij jouw kindje op zwemles doen? Ook dat kan bij dit sportcentrum. Trifora biedt zowel babyzwemles aan als ABC zwemles. De zwemlessen voldoen aan de diploma eisen zoals die bepaald zijn door Zwemonderwijs Nederland.

Gratis proefweek

fitness-vrouw
Foto: Trifora

 

Ben je na het lezen van deze redenen nog niet helemaal overtuigd dat Trifora jouw nieuwe sportcentrum wordt? Probeer het dan eerst even uit tijdens de Gratis Proefweek. Mocht het niet bevallen, dan kan je tijdens de Gratis Proefweek nog opzeggen. Aanmelden kan eenvoudig via deze link.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trifora Sports & Health Club. Meer over Trifora Sports & Health Club ontdekken?

Trifora Sports & Health Club sportcentra

Nu open07:00 - 22:00

Kotkampweg 65, Enschede

Bekijk meer:sportcentra
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.