Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Enschedese clubs en verenigingen krijgen hulp: zo kun je meedoen

Aangeboden door Rabo ClubSupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen in Enschede zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Goed nieuws: de inschrijving voor 2020 is geopend!

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken. Dat kan op allerlei manieren, zo bewezen verschillende initiatieven uit de omgeving van Enschede in 2019.

De Heemtuin uit Hengelo kan bijvoorbeeld met de bijdrage van Rabo ClubSupport verder met hun plannen voor de bouw van een natuur- en educatiecentrum. Hier kunnen scholieren straks meer leren over de natuur. Of wat dacht je van Stichting Hart voor Zwolle? Zij organiseren ontmoetingen tussen jongeren en kwetsbare mensen. Nu is er financiële ruimte voor de maatjes om een kop koffie te drinken of naar de bioscoop te gaan.

Tekst gaat verder onder de foto.

heemtuin-hengelo
Heemtuin in Hengelo. Foto: indebuurt Hengelo

Er kan nog veel meer

Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer, ook in Enschede! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine of het aanbieden van re-integratiecursussen.

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook wel voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport

adv.