Monique na het Better Belly programma: “Alles voelt nu veel steviger en kleding zit prettiger”

Aangeboden door hart for her Enschede 15 oktober 2018

Afvallen en beter in je vel zitten is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig biedt hart for her Enschede een manier van sporten aan die wél bij je past. Met het Better Belly programma verlies je namelijk één tot twee kledingmaten binnen vier weken. Hoe? Dat lees je hier!

Better Belly

Better Belly is een trainingsprogramma van hart for her Enschede. Het programma duurt in totaal vier weken, waarbij je drie keer per week 45 minuten traint. Je neemt plaats op een crosstrainer of fiets en daarnaast krijg je een tailleband om je middel. Deze band beschikt over infraroodstraling en warmt op tot wel 55 graden Celsius. “Het lichaam moet harder werken om deze warmte kwijt te raken. De infrarood warmte dringt diep in de huid door, waardoor de doorbloeding goed op gang komt en vetcellen sneller worden afgebroken,” legt eigenaresse Geraldine uit.

better-belly-hart-for-her-enschede-2
Er zijn twee verschillende maten in tailleband

Resultaat

Wanneer je het Better Belly programma hebt afgerond, ben je één tot twee kledingmaten slanker. Ook je huid is een stuk strakker. Monique is een van de dames die regelmatig gebruik maakt van deze training. “Mijn eerste ervaring met Better Belly was in april 2017. In eerste instantie zag ik er tegenop om 45 minuten te fietsen, maar dit bleek erg mee te vallen. Het zadel zit prettig en ondertussen kan ik een tijdschrift lezen of even kletsen. Uiteindelijk was ik op de gemeten plekken 2 centimeter kwijt en 2,6 kilo lichter. In het kader van 50+ vind ik het een heel mooi resultaat,” zegt Monique trots.

Combineer sport met ontspanning

Ook Irene is erg blij met het resultaat. “Ongeveer zes weken geleden ben ik begonnen met Better Belly. In het begin was het best zwaar, maar inmiddels gaat het als vanzelf. Door de band om je buik ga je extra zweten en heb je nog meer het gevoel dat je flink gesport hebt. Het geeft voldoening! Zelf zet ik graag een aflevering op Netflix op tijdens het sporten. Zo combineer ik ook nog eens sport met een stukje ontspanning. Thuis heb ik dan weer energie voor de afwas,” vertelt Irene lachend.

Ben jij benieuwd of Better Belly iets voor jou is? Maak dan gelijk een afspraak voor een gratis proefles.

better-belly-hart-for-her-enschede-3


Deze bijdrage wordt je aangeboden door hart for her Enschede. Meer over hart for her Enschede ontdekken?

hart for her Enschede sport en bewegen

Vandaag gesloten

Oldenzaalsestraat 276, Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen
hart-for-her-enschede-geraldine

Geraldine: “Niet alleen het sporten is belangrijk, ook de huiselijke sfeer en gezelligheid”

Niet iedereen vindt het even prettig om een sportschool binnen te stappen. Geraldine Kooij is eigena...

adv.