Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dames opgelet! Bij deze sportschool houd je het sporten wél vol

Aangeboden door hart for her Enschede 24 juni 2019

Wil jij je graag fitter voelen of wat kilo’s kwijtraken, maar voel je je niet helemaal op je gemak in een reguliere sportschool? Neem dan eens een kijkje bij hart for her Enschede. Bij deze beweegstudio houd je het sporten wél vol en verlies je op een gezonde manier gewicht.

Fit in 30 minuten

Bij hart for her Enschede doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. “We hebben geen vaste groepslessen, maar je kunt binnen openingstijden langskomen. Je volgt dan een interval circuittraining waarin spierversterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Om de veertig seconden wissel je van toestel en elke dame draait haar eigen drie rondjes. Daarna zit de training erop,” zegt eigenaresse Geraldine.

Verlies tot twee kledingmaten binnen vier weken

Wil jij binnenkort flaneren in dat leuke zomerjurkje, maar stoor je je aan dat hardnekkige vetrolletje? Start dan met het Better Belly programma waarbij je binnen vier weken één tot twee kledingmaten kwijtraakt. Hoe? Door drie keer per week 45 minuten lang op de crosstrainer te fietsen terwijl er een tailleband met infraroodstraling om je middel zit. De infrarood warmte dringt diep in de huid door, waardoor de doorbloeding goed op gang komt en het lichaam harder moet werken om deze warmte kwijt te raken. Hierdoor worden vetcellen sneller afgebroken en zie jij sneller resultaat.

Zes maaltijden per dag

Naast de sportlessen biedt hart for her ook voedingsadvies aan. Veel mensen zijn geneigd om minder te eten en vaker te sporten wanneer ze willen afvallen, maar het is juist belangrijk om vaker en gezonder te eten. Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Op deze manier leer je de juiste balans te vinden tussen gezond eten, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning.

Mindfitness

Voor dames die graag aan hun mentale ontspanning willen werken én fysiek sterker willen worden is mindfitness er geschikt. Deze extra les wordt iedere woensdagavond gegeven en het is een combinatie van yoga, pilates, meditatietechnieken en mindfullness. Vooral na een drukke dag kan mindfitness heel relaxed werken.

Gratis proefles

hart for her is er speciaal voor vrouwen. Het maakt niet oud hoe oud je bent, of je af wilt vallen of alleen fitter wilt worden, iedere vrouw is welkom. Wil jij zelf de gezelligheid binnen Geraldine’s beweegstudio ervaren en fit worden in 30 minuten? Vraag dan gelijk via deze link een gratis proefles aan.

Sinds kort biedt hart for her Enschede het BenFit programma aan
Iedere woensdagavond is er een les mindfitness bij hart for her Enschede
Geraldine is eigenaresse van hart for her Enschede

Meer over hart for her Enschede ontdekken?

hart for her Enschede sport en bewegen

Gesloten08:30 - 12:00

Oldenzaalsestraat 276, Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.