Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Benfit coach Giorgio: ‘Je voeding aanpassen is de sleutel tot een gezondere levensstijl’

Aangeboden door Trifora Sports & Health Club 12 december 2018

Veel mensen zijn geneigd om minder te eten en vaker te sporten wanneer ze willen afvallen. Het is echter belangrijk om juist vaker en gezonder te eten. “Wat we in de praktijk vaak zien, is dat mensen te weinig eten waardoor het lichaam niet wordt voorzien in de energiebehoefte. Met ons Benfit programma ga je onder begeleiding van een Benfit coach op een verantwoorde manier werken aan een gezondere levensstijl.”

Schijf van vijf

Giorgio is Benfit coach bij Trifora Sports & Health Club en weet hoe belangrijk gezonde voeding voor je lichaam is. “Voeding staat op de eerste plaats als het gaat om afvallen, een gezondere levensstijl en je fitter voelen, pas daarna komt het sporten. Een boterham in de ochtend en eentje als lunch is niet genoeg en kan zelfs leiden tot ondervoeding. Het is niet nodig om speciale voeding te kopen, want normale voeding in de juiste hoeveelheden is de eerste stap naar een gezondere levensstijl,” zegt Giorgio enthousiast.

Voedingsschema

De resultaten van het Benfit programma zijn fantastisch, want veel sporters zijn binnen de eerste maand al tussen de drie en vijf kilo kwijt. Twaalf weken lang krijg je iedere week een gepersonaliseerd voedingsschema met een boodschappenlijstje. “We passen ons voedingsadvies aan op het dagelijks leven van de desbetreffende persoon. Het maakt niet uit of je je boodschappen bij de Lidl haalt of bij de Ekoplaza, voor ieder budget hebben wij een passend boodschappenlijstje,” legt de Benfit coach uit.

gezonde voeding Benfit
Drie maaltijden en drie tussendoortjes vormen een goede basis

Moet haalbaar blijven

Betekent dit dan dat je twaalf weken lang aan een strak eetregime moet houden? “Het is geen probleem als je een dag van het voedingsschema afwijkt, want er moet natuurlijk ook ruimte overblijven voor ontspanning en een keer uit eten gaan moet ook kunnen. Zolang de ‘schade’ binnen de perken blijft, is er nog geen man overboord.”

Gratis proefweek

Wil jij ervaren wat gezonde voeding met jouw lichaam doet? Meld je dan aan voor een gratis proefweek van het Benfit programma bij Trifora Sports & Health Club. Je voeding aanpassen is namelijk de sleutel tot een gezondere levensstijl.


Meer over Trifora Sports & Health Club ontdekken?

Trifora Sports & Health Club sportcentra

Geopend07:00 - 22:00

Kotkampweg 65, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.