Gaaf! Deze nieuwe groepsles van Awa Outdoor moét je geprobeerd hebben

Aangeboden door Awa Outdoor Sports 16 mei 2018

Wil jij graag gaan sporten, maar weet je niet precies welke sport bij jou past? Awa Outdoor heeft de perfecte oplossing! Sinds 11 mei bieden zij op de vrijdagochtend een nieuwe groepsles aan: Awa Sports. “In deze les bieden we een hoge afwisseling in activiteiten aan. Zo kan ieder op zijn of haar eigen niveau trainen om hun doel te bereiken,” legt Annet uit.

Begeleiding is belangrijk

Annet en Robin zijn de trotse eigenaren van Awa Outdoor. Zij zitten tientallen jaren in het vak en vinden het belangrijk dat sporters hierin de juiste begeleiding krijgen. “De meeste mensen weten niet dat alles wat je nu fout doet, het er over twintig jaar uitkomt. Toen ik jong was heb ik de oude garde in rolstoelen zien plaatsnemen, omdat ze krachttraining jarenlang op de verkeerde manier hebben uitgevoerd. Ik zit inmiddels al dertig jaar in dit vakgebied en ik zie het nog steeds gebeuren,” vertelt Robin bezorgd.

awa-sports-1
TRX-oefeningen tijdens de eerste groepsles van Awa Sports.

Awa Sports

Annet en Robin weten als geen ander dat het lastig kan zijn om mensen gemotiveerd te houden om te blijven sporten. “Wanneer je zes maanden hetzelfde doet, ben je er wel een keer klaar mee. Het is daarom belangrijk om afwisseling aan te bieden,” legt Robin uit. En dat is precies waar een les Awa Sports voor staat. “Per les kijken we naar de weersomstandigheden en daar passen we de les op aan. Zo gaan we de ene week bijvoorbeeld bootcampen en een week later kan dit een yogales zijn. Iedereen wordt in één uur tijd op zijn of haar eigen niveau getraind,” vult Annet aan.

Personal training in groepsverband

“Wij zijn goed in onze groepslessen. Iedereen kan op zijn eigen niveau bij ons trainen. De instructeur zorgt ervoor dat het daadwerkelijk kan en moet ook signaleren wanneer iets niet goed gaat. Eigenlijk is dat personal training, maar we hebben ervoor gezorgd dat dit ook toepasbaar is op een grotere groep. Wij hebben ervoor gezorgd dat Awa Sports een overtreffend iets is. Echt iedereen kan zijn of haar training doen,” zegt Robin.

awa-sports-3

Meedoen?

De eerste les van Awa Sports is onwijs goed ontvangen. “Het is zo’n fijn begin van de ochtend. Je hebt deze manier de hele dag nog voor je,” zegt een van de dames. “Het is een gave training zo in de ochtend, kan dit op meerdere dagen,” vult een ander lachend aan. Ben jij nieuwsgierig geworden naar een les Awa Sports? De les wordt iedere vrijdagochtend gegeven tussen 09.00 uur en 10.00 uur. Neem contact op met Awa Outdoor om je aan te melden.

Awa Outdoor Sports sportcentra

Nu openHele dag

Kotkampweg 119, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.