Wist je dat je bij De Yogaschool ook zwangerschapsyoga, martial arts en bedrijfstrainingen kunt volgen?

Aangeboden door De Yogaschool 25 mei 2018

Bij De Yogaschool kun je niet alleen terecht voor de diepgaande Raja Yogaopleiding, ze bieden ook andere cursussen aan zoals Hatha Yoga, martial arts, bedrijfstrainingen en zwangerschapsyoga. Ben jij benieuwd of een van deze activiteiten iets voor jou is? Lees dan verder!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hatha Yoga

hatha-yoga1

Hatha Yoga is lekker actief en werkt in op je levenskracht. Na elke les voel je je vitaal en ontspannen. “We bieden deze les maar liefst zeventien keer per week aan. Je kunt van maandag tot en met zaterdag zowel ’s ochtends als ’s avonds bij ons terecht. Zo is er altijd wel een moment in de week waarop je een van deze activerende en tegelijkertijd rustgevende lessen kunt volgen,” legt Patrick Ros van De Yogaschool uit.

Zwangerschapsyoga

zwangerschapsyoga-de-yogaschool
De kersverse moeders hebben zwangerschapsyoga bij Marijke gevolgd

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw. Een van de manieren om je voor te bereiden op de bevalling is door zwangerschapsyoga te volgen. De lessen van Marijke Kamminga zijn al meer dan vijftien jaar een begrip in Enschede. “In de les leer je je te richten op je gevoel, de ademhaling, alle aanwezige en opkomende gedachten en het contact maken met je kleintje. Alle ervaringen die je hebt opgedaan tijdens de lessen kun je op jouw manier inzetten bij je bevalling om deze zo bewust mogelijk mee te kunnen maken,” zegt Marijke. Zodra het kindje geboren is, kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor een cursus babymassage.

Martial arts voor volwassen 

Op maandag en vrijdag tussen 19.30 uur – 21.00 uur worden er Shotokan Karate lessen voor volwassenen gegeven. Deze training vindt plaats in de dojo aan de Emmastraat 147 in Enschede. Shotokan Karate is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog nooit een voet in een dojo hebt gezet, voor elk niveau is er namelijk een passende les. Het helpt je om assertief te zijn als het moet. “Tegelijkertijd zul je merken dat moed en zelfvertrouwen toeneemt, omdat je weet dat je jezelf in noodsituaties kunt verdedigen,” vertelt Sensei Ralph Gemser.

martial-arts-de-yogaschool

Martial arts voor de jeugd

Ook kinderen tussen de zeven en twaalf jaar kunnen martial arts volgen bij De Yogaschool. Hierbij geldt net zoals bij de volwassen dat jongens en meiden van ieder niveau welkom zijn. Ze trainen inmiddels een flink aantal groepen kinderen. De lessen zijn sportief en leerzaam. Door Shotokan Karate word je niet alleen weerbaarder en assertiever, ook krijgen de kinderen een betere lichaamshouding en coördinatiegevoel. “En dat is heel belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling van een kind,” geven Sensei Ralph en Sensei Julian aan.

Bedrijfstrainingen

de-yogaschool-enschede
Foto: De Yogaschool

Ben jij op zoek naar een leuke cursus om samen met jouw collega’s, vereniging of dispuut te volgen? Ook dat is mogelijk bij De Yogaschool! Naast yogacursussen bieden zij onder andere weerbaarheidstrainingen, zelfverdedigingscursussen en rots en water trainingen aan. De bedrijfstrainingen kunnen éénmalige workshops van een dagdeel zijn of juist een meerdaags traject. “Zo’n workshop werkt het meest optimaal in de eigen lesruimtes van De Yogaschool, maar het is ook mogelijk om deze workshops op locatie te geven,” zegt Ylvy Vaanholt.

Wil jij een gratis proefles volgen voor Hatha Yogazwangerschapsyoga of martial arts? Meld je dan aan via de groene button.

De Yogaschool yoga

Nu openHele dag

Lonnekerspoorlaan 88 , Enschede

Bekijk meer:yoga
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.