Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bikkelen maar: 6 x bootcamp in Enschede

Door Annelynn Kooistra 27 augustus 2018

Wat is er nou fijner dan sporten in de buitenlucht? Gooi die enorme band de lucht in en zweet je helemaal kapot tijdens een lesje bootcamp. Wij zetten voor je op een rij waar en wanneer je kunt bootcampen in Enschede. 

Pagina 2/6
⟵ swipe swipe ⟶

In2Sport in Enschedese parken

Weer lekker avondje vol bootcamps en Muscle Up trainingen gedraaid in #enschede en #hengelo #bootcamp #smallgroup #muscleup #fitness #outdoor #hengelo #enschede #in2sport

Posted by In2Sport Bootcamp on Tuesday, 14 August 2018

Hardlopen, interval, circuit, squats en sit-ups, alles komt voorbij tijdens een lesje bootcamp bij In2Sport. Superhandig: de lessen worden op verschillende tijden en locaties gegeven. Denk aan het Volkspark, Wooldrikspark, Van Heekpark en Sporthal Diekman. Voor sporters onder de 18 is er zelfs een speciale Teen Bootcamp.


Meer over In2Sport ontdekken?

In2Sport sport en bewegen

Geopend09:00 - 18:00

J J Van Deinselaan 22, Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen

Bootcamp in hartje Enschede

Zomervakantie? No excuses! Bootcamp gaat gewoon door. 💪 Het gevarieerde circuitje van vandaag was lekker zweten! 💦 •#bootcampenschede #bootcamp #enschede #zomerfit #summerbody #noexcuses

Posted by Bootcamp Enschede on Wednesday, 8 August 2018

Iedere woensdag verzamelt een groepje om 19.00 uur op het plein aan de Hermandad, direct naast het politiebureau. Elke keer zijn de oefeningen weer anders, dus lekker veel afwisseling! Oja en aan abonnementen doet Bootcamp Enschede niet. Eerste keer meedoen is gratis en daarna betaal je vijf euro per les. Een strippenkaart kopen kan ook!


Meer over Bootcamp Enschede ontdekken?

Bootcamp Enschede bootcamp

Hermandad, Enschede

Bekijk meer:bootcamp

Bikkelen bij AWA Outdoor Sports

bootcamp

Leef je helemaal uit op de speciale bootcampbaan van AWA Outdoor Sports. Keihard bikkelen? Nee hoor (nou ja misschien), de trainers kijken bij de eerste training naar jouw niveau door een bewegingsanalyse en spieranalyse uit te voeren en bouwen dan rustig de intensiteit van de trainingen op.


Meer over Awa Outdoor Sports ontdekken?

Awa Outdoor Sports sportcentra

GeopendHele dag

Kotkampweg 119, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

Heel veel fun bij The Bootcamp Factory

*****VEILING VOOR HET GOEDE DOEL*****Om Kirsten's Kopgroep te steunen bij de strijd tegen hersentumoren willen wij…

Posted by The Bootcamp Factory on Friday, 17 August 2018

Bij The Bootcamp Factory kun je iedere maandag, woensdag en donderdag vanaf 19.00 uur bootcampen. Verzamelpunt aan de Bosuilstraat 3 in Roombeek. Wat kun je verwachten? Een hoge dosis fun en goede persoonlijke begeleiding. Iedereen is welkom voor een gratis proefles, ook als je niet zo’n sporter bent.


Meer over The Bootcamp Factory ontdekken?

The Bootcamp Factory bootcamp

Bosuilstraat 3, Enschede

Bekijk meer:bootcamp

Buiten en binnen bij Trifora Sports

trifora-fitness-man

Trifora belooft dat het geen saaie lessen worden. Dat geloven we best, want tijdens de bootcamples gebruik je de materialen die beschikbaar zijn in de omgeving. Leuke uitdaging dus! Regent het? Power circuit lijkt op bootcamp, maar dan binnen!


Meer over Trifora Sports & Health Club ontdekken?

Trifora Sports & Health Club sportcentra

Geopend07:00 - 22:00

Kotkampweg 65, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

Flink aan de bak bij Pure Bootcamp

Wil je zelf de bootcamp lessen van Pure Bootcamp ervaren? Stuur dan een berichtje en kom nu 3 GRATIS lessen meedoen op maandag 19:00, 20:00 en vrijdag 19:30. #Purebootcamp #samenpure #natuurlijkfit #bootcampenschede #bootcamp #wooldrikspark

Posted by Pure Bootcamp on Saturday, 30 June 2018

Pure Bootcamp heeft touwen, gewichten, kettlebells, banden en nog veel meer klaar liggen voor de bootcamp. Elke les is daardoor anders en de opties oneindig. Daag jezelf uit op je eigen niveau! Iedere maandag is Pure Bootcamp te vinden op ‘T Wooldrik om 19.00 en 20.00 uur, woensdag bij het Twente stadion om 19.00 uur en zaterdag om 10.00 uur op het Van Heekpark.


Meer over Pure Bootcamp ontdekken?

Pure Bootcamp bootcamp

Wooldrikspark, Enschede

Bekijk meer:bootcamp
Pagina 2/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport

adv.