Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sinterklaasactiviteiten zijn er in Enschede te doen

Door Romy Wesselink 14 november 2019

Dat de Goedheiligman weer vanuit Spanje onze kant op komt laten we niet aan ons voorbij gaan. Niet alleen kun je van zijn aanwezigheid genieten tijdens de intocht. Er wordt in Enschede nog veel meer georganiseerd rondom de beste Sint. Wij zetten de sinterklaasactiviteiten voor je op een rij!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Sinterklaasintocht

Voor de andere festiviteiten beginnen moet Sinterklaas wel in Enschede aangekomen zijn natuurlijk. Alle informatie over de sinterklaasintocht lees je hier.

Dit moet je weten over de sinterklaasintocht in Enschede

Ga je ook naar de sinterklaasintocht in Enschede? Lees dit artikel dan goed door. Hier staat alles w...

Bakworkshop

Dille & Kamille organiseert samen met ‘Healthy Chef’ Remko een Sinterklaas Bakworkshop. Je gaat aan de slag met biologische producten waarmee je de lekkerste sinterklaasbaksels maakt. Bak onder andere een heerlijke speculaascake, pepernoten-cheesecake en taai taai figuurtjes. Jammie!

Hoewatwaar? Op maandag 18 november en dinsdag 19 november kun je om 18.30 uur beginnen met bakken. Rond 21.30 uur zijn de baksels klaar om mee naar huis te gaan. De workshop kost €39,95 per persoon. Tickets bestellen doe je hier. De tweede workshop is inmiddels uitverkocht.


Meer over Dille & Kamille ontdekken?

Dille & Kamille cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Langestraat 47b, Enschede

Bekijk meer:cadeauwinkels

Films

Liever achterover leunen in een lekkere stoel in plaats van druk bezig zijn? Neem de kinderen dan mee naar Kinepolis. Er draaien dit jaar twee verschillende sinterklaasfilms. Ga je voor De Brief van Sinterklaas of toch naar Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Hoewatwaar? De films draaien bijna dagelijks bij Kinepolis. Voor het actuele tijdschema klik je op de films. Een ticket voor een volwassene kost €11,-, kinderen tot 11 jaar mogen voor €8,- naar de film.

Popcorn Bioscoop sinterklaasactiviteiten
Foto: Pexels

Meer over Kinepolis ontdekken?

Kinepolis bioscopen

Gesloten15:00 - 22:00

Colosseum 60, Enschede

Bekijk meer:bioscopen

Sinterklaas Kapoentje

Een spannende theatervoorstelling over Sinterklaas en zijn pieten. Er verdwijnen cadeautjes, de chocoladeletters raken op en instrumenten van de Pietenband zijn spoorloos. Wat is er aan de hand en wat weet de Sint er van? Kortom: hartstikke leuk voor de kinderen!

Hoewatwaar? Op 1 december moet je naar het Wilmink Theater. De eerste voorstelling start om 13.00 uur, de tweede om 15.30 uur. Een ticket voor jongeren kost €5,-, volwassenen betalen €7,50. Waar moet je die bestellen? Hier.

sinterklaasactiviteiten Sinterklaas intocht 2017


Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Surprise maken

Wie niet zo dol is op surprises maken van papier maché of ander knutselspul is bij TwenSpace aan het juiste adres. Tijdens de workshop heb jij binnen een mum van tijd je eigen houten doos ontworpen. Door middel van hout en lasers maak je er een originele en persoonlijke surprise van!

Hoewatwaar? Op 27 november kun je bij TwenSpace terecht. De kosten voor de workshop zijn €15,- per persoon. Dit is inclusief triplexplaat, lasertijd en persoonlijke begeleiding. Voor meer informatie en het aanmeldformulier klik je hier.

Lees ook

Adventskalender Bodyshop

Elke dag een cadeautje! 12 x adventskalenders

Wie is er niet gek op cadeautjes uitpakken? Wij in ieder geval wel! Laat een adventskalender daar no...
Kookworkshops

Hé keukenprins(es)! 5 x hier volg je een kookworkshop in Enschede

Of je nu wel of geen doorgewinterde keukenprins of -prinses bent, een kookworkshop is hartstikke leu...
workshop tassen maken De Blije Naald

Dit is je laatste kans om deze workshop voor twee personen te winnen

Wat is er leuker dan de workshop tassen maken van vilt en koeienhuid? Nou, diezelfde workshop volgen...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.