Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je niet missen: Kerstcircus Enschede is hét gezinsuitje van het jaar

Aangeboden door Kerstcircus Enschede 11 december 2019

De decembermaand staat bij de meeste mensen in het teken van gezelligheid, lekker eten en veel tijd doorbrengen met familie. En laten we daar nou nét de perfecte uittip bij hebben: Kerstcircus Enschede! Van 21 december tot en met 5 januari vindt dit evenement plaats in het Volkspark.

Kerstcircus Enschede

Na bijna tien jaar afwezigheid is het Volkspark in de kerstvakantie weer het toneel voor bijzondere circusacts. Tijdens Kerstcircus Enschede is de absolute wereldtop op het gebied van circus in onze stad te vinden.

Tekst gaat verder onder de foto

Kerstcircus Enschede

Indrukwekkende acts

Je kijkt je ogen uit in het gedecoreerde tentencomplex. Denk aan unieke acts met laserlicht, dravende paarden, dolkomische clowns, vliegende papegaaien en adembenemende trapezes. En dat allemaal door de beste nationale en internationale circusartiesten van dit moment. Dit zijn enkele highlights:

  • Magie met de kledingillusie van het Russische Duo Monastyrsky: kon elke vrouw zich maar zó snel omkleden!
  • Duo Infinitum: prachtige en spectaculaire luchtacrobatiek op grote hoogte waarbij rock en romantiek gecombineerd worden.
  • Alex the Fireman: acrobatiek en komedie in één dolkomische act van deze te gekke brandweerman.
  • Flabson Salazar: een adembenemende trapezeartiest die je op het puntje van je stoel laat zitten!

Kinderboerderij

Maar Kerstcircus Enschede biedt naast de voorstelling nog meer! In de gezellige voortent zijn de lekkerste hapjes en drankjes te vinden. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de ‘Kerstcircus Enschede Kinderboerderij’. Deze is de gehele periode van 10.00 tot 18.00 uur gratis te bezoeken in het Volkspark.

Tekst gaat verder onder de foto

Kerstcircus Enschede

Korting pakken

Kerstcircus Enschede staat garant voor een onvergetelijke circuservaring met de hele familie. Wil je dat meemaken? Tickets scoor je 24/7 online of vanaf 18 december aan de circuskassa in het Volkspark. De kaarten zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Kom je met minimaal vier personen en wil je een goede plek in de tent? Ga dan voor de family-tickets en pak je korting. Voor €99,- ontvang je vier tribune B-tickets en een souvenirboekje. Kinderen tot twee jaar mogen gratis mee (mits op schoot).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kerstcircus Enschede. Meer over Kerstcircus Enschede ontdekken?

Kerstcircus Enschede vrijetijd en uitgaan

Volkspark, Enschede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.