Weekendnieuws: Man in gezicht gestoken in Marktstraat

Door Charmain Zwijnenberg 14 januari 2019

Heb jij geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Geen nood. Wij hebben de opmerkelijkste gebeurtenissen van afgelopen weekend op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Auto slaat over de kop

auto slaat over kop op Westerval
Foto: News United / Dennis Bakker voor Tubantia

Op zondagavond 13 januari is een auto over de kop geslagen op de Westerval, dat meldt Tubantia. De bestuurder raakte lichtgewond en de auto is total loss. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

Scooterrijder geschept door auto

scooterrijder geschept door auto
Foto: News United / Dennis Bakker voor Tubantia

Op vrijdagavond 11 januari werd een scooterrijder geschept door een auto op de Oldenzaalsestraat ter hoogte van de Wilhelminastraat, zo meldt Tubantia. De bestuurder van de auto zag de scooterrijder over het hoofd bij het afslaan. De bestuurder van de scooter raakte gewond en is met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.

Man in gezicht gestoken in Marktstraat

politie 112 nieuws
Foto: ANP

Op 13 januari omstreeks 5.30 uur is een 19-jarige man in de Markstraat in zijn gezicht gestoken door een eveneens 19-jarige Enschedeër, dat meldt 112Twente. Het slachtoffer liep na een avond uit met vrienden door de Marktstraat en kwam daar de man met het mes tegen. De verdachte zwaaide met het mes en bedreigde vervolgens het slachtoffer. Er ontstond een worsteling en het slachtoffer werd met het mes in zijn gezicht gestoken.

Al snel werd de verdachte aangehouden door twee surveillerende agenten in het gebied.

De politie zoekt getuigen

De dader heeft die nacht mogelijk meer mensen bedreigd met een mes. Politie Enschede roept slachtoffers en getuigen op om zich te melden via  0900-8844.

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.