Weekendnieuws: Enschede schrikt wakker van opgeblazen auto en meer

Door Charmain Zwijnenberg 18 maart 2019

Heb jij dit weekend geen tijd gehad om het nieuws bij te houden? Geen nood. Wij hebben een aantal gebeurtenissen van afgelopen weekend op een rijtje gezet.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Duizenden mensen nemen afscheid van Lotte

 

Zaterdag 16 maart was er voor Lotte van der Zee een openbare condoleance in de Grote Kerk. Duizenden mensen kwamen die middag afscheid nemen van het 20-jarige model, zo meldt Tubantia. In de kerk werden bakjes nacho’s uitgedeeld, een van Lotte’s lievelingssnacks, en rondom de kist lagen persoonlijke spullen van het model. Na de herdenkingsdienst werd Lotte in besloten kring gecremeerd.

Keukenbrand in Veldhoflanden

Keukenbrand in Enschede snel onder controlehttps://112twente.nl/artikel/HLAdJYGB/keukenbrand-in-enschede-snel-onder-controle

Posted by 112Twente on Saturday, 16 March 2019

Zaterdagavond 16 maart kregen hulpdiensten een melding van een woningbrand in de Veldhoflanden, zo meldt 112Twente. Oorzaak was een prullenbak die in brand stond in de keuken van een appartement. Een persoon uit het huis is door een buurtbewoner naar buiten gebracht.

Auto opgeblazen

UPDATE (video): Explosie in Enschede, auto opgeblazen voor flatgebouwhttps://112twente.nl/artikel/3IskEDWl/explosie-in-enschede-auto-opgeblazen-voor-flatgebouw

Posted by 112Twente on Sunday, 17 March 2019

In een groot deel van Enschede was vanmorgen rond 5.00 uur een enorme knal te horen. Oorzaak is een opgeblazen auto in de Fazantstraat, dat meldt 112Twente. De voorruit van de auto schoot door de explosie in een boom verderop. De politie heeft het gebied afgezet voor onderzoek.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.