Winters weer op komst! Met deze wintercheck kom je veilig de winter door

Aangeboden door Auto Bleeker Enschede 14 november 2018

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet je het maar nooit. Wees daarom voorbereid op sneeuw, ijs en gladheid en breng je auto alvast naar de garage voor een wintercheck.

Wintercheck

In de winter krijgt jouw auto het extra zwaar te verduren. Denk aan bevroren ruitenvloeistof en problemen met de accu. Reden genoeg om extra goed voor jezelf en je auto te zorgen. Wil jij er zeker van zijn dat jouw auto veilig de winter doorkomt? Breng dan je auto naar Auto Bleek Enschede voor een wintercheck. De kosten zijn 19,95 euro (inclusief btw) en je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Zo zie je gelijk welke dagen en tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Veilig de weg op

De meeste startproblemen in de winter worden veroorzaakt door de accu. Laat de accu van je auto daarom voor de winterperiode bij Auto Bleeker Enschede testen zodat je er zeker van bent dat alles in orde is. Tijdens de wintercheck wordt de auto gecontroleerd op tientallen punten, zoals vloeistofniveau’s, ruitschade en bandenspanning. Je moet er toch niet aan denken om in de winter met pech langs de weg te staan?

wintercheck auto bleeker entree carprof

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Auto Bleeker Enschede. Meer over Auto Bleeker Enschede ontdekken?

Auto Bleeker Enschede autobedrijven

Nu gesloten08:00 - 18:00

Boddenkampsingel 2, Enschede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.