Even lachen naar de camera: zoveel overtredingen legden deze vier flitspalen in Enschede vast

Door Rebecca de Graaf 9 oktober 2018

Een verkeersboete is echt jammer geld en gemakkelijk te vermijden wanneer je je aan de regels houdt. In Enschede staan er in totaal vier flitspalen en de cijfertjes van mei tot en met augustus 2018 zijn bekend gemaakt door het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Burg. van Veenlaan

flitspaal-burg-van-veenlaan
Foto: Google Streetview

De flitspaal aan de Burg. van Veenlaan legde de minste verkeersovertredingen vast. In totaal zijn er 262 overtreders geflitst. Hiervan zijn 133 weggebruikers voor snelheid geflitst en 129 personen voor door rood rijden.

Kuipersdijk

flitspaal-kuipersdijk
Foto: Google Streetview

Op de derde plaats staat de flitser aan de Kuipersdijk. Hier werden in totaal 312 verkeersovertredingen vastgelegd. Maar liefst 124 keer ging het om een snelheidsovertreding en 188 weggebruikers reden door een donker oranje verkeerslicht.

Zuiderval

flitspaal-zuiderval
Foto: Google Streetview

Deze flitser aan de Zuiderval is strategisch geplaatst. Wanneer je net de afslag van de snelweg hebt genomen, kan het even omschakelen zijn om 50 km/uur te rijden. Deze flitsende vriend maakte 2.838 foto’s: 2.067 keer voor snelheid en 771 keer voor door rood rijden.

De flitsmeister

flitspaal-hengelosestraat
Foto: Google Streetview

De flitspaal die met kop en schouders boven de andere flitspalen uitsteekt, is de flitspaal aan de Hengelosestraat. In tegenstelling tot de andere drie flitsers, legt deze flitspaal alleen snelheidsovertredingen vast. Deze flitspaal legde 6.263 overtredingen vast.

Ben je benieuwd hoeveel overtredingen in totaal in 2017 zijn vastgelegd door deze flitspalen? Dat lees je in onderstaand artikel.

flitspaal

Hatsjikidee! In 2017 legde deze flitspaal maar liefst 17.177 overtredingen vast

Een verkeersboete is echt jammer geld en gemakkelijk te vermijden wanneer je je aan de regels houdt....
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Verkeer

adv.