Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste hulp bij omleidingen: zo kom je bij het MST

Door Charmain Zwijnenberg 6 juni 2019

Het is je vast niet ontgaan: er vinden een hoop wegwerkzaamheden in Enschede plaats. Ook rondom het MST zijn ze flink aan het timmeren. Niet zo handig als je met spoed naar het ziekenhuis moet. Natuurlijk is het MST echt nog wel te bereiken, je bent alleen iets langer onderweg. Dit is wat je moet weten over de bereikbaarheid van het ziekenhuis. 

Omleidingsroute

De Ripperdastraat, de rotonde bij het oude Dish-Hotel, een gedeelte van de Haaksbergerstraat en een deel van de Nijverheidsstraat zijn tot eind 2019 afgesloten. Op de afbeelding hieronder is de omleidingsroute in beeld gebracht.

Tekst gaat verder onder de foto

mst omleidingsroute

Gele borden

De omleidingen zijn ook met gele borden langs de weg aangegeven, in ieder geval naar de Spoedpost en Hoofdingang MST. De ingangen en parkeerplaatsen van het Diagnostisch Centrum Twente en de afdeling Radiotherapie blijven gewoon bereikbaar.

Je kunt je auto gelukkig nog steeds in de Van Heek-parkeergarage parkeren. Alle in- en uitgangen van die garage blijven bereikbaar. Ook de P2 garage Haaksbergerstraat is toegankelijk.

Met de bus of fiets

Met de bus naar het ziekenhuis kan ook nog steeds. De bushalte Haaksbergerstraat blijft open. En mocht je gesteldheid het toelaten, dan kan je natuurlijk ook gewoon op de fiets naar het MST.

Bron: website MST


Meer over Medisch Spectrum Twente ontdekken?

Medisch Spectrum Twente ziekenhuizen

GeopendHele dag

Koningsplein 1, Enschede

Bekijk meer:ziekenhuizen

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.