Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kwaliteitsoccasion kopen? Dan moet je bij Auto Bleeker Enschede zijn!

Aangeboden door Auto Bleeker Enschede 29 november 2019

Ben je op zoek naar een occasion of een nieuwe auto? Dan ben je je ongetwijfeld al aan het verdiepen in alle mogelijkheden. Bij Auto Bleeker Enschede helpen ze je een handje. “Service en kwaliteit staan bij ons op nummer één,” aldus vestigingsmanager Roy Gelderman. 

Sinds 1 oktober 2019 valt Auto Bleeker Enschede onder de vlag van Mobiliteitservice Twente B.V., maar aan de uitstekende service en kwaliteit is niets veranderd. En ja, je vindt Auto Bleeker gewoon op de oude, vertrouwde plek aan de Boddenkampsingel tegenover het Meubelplein.

Tekst gaat verder onder de foto

Roy Gelderman_ Bleeker Mobiliteitservice Twente
Roy is vestigingsmanager bij Auto Bleeker Enschede

Scherpe tarieven

De autogarage biedt een ruim assortiment occasions aan voor elk budget. “We zijn niet gebonden aan bepaalde importeurs, dus we kunnen onze occasions tegen een scherp tarief aanbieden. En daar kan jij als consument voordeel uit halen, want alles begint bij een scherpe inkoop,” legt Roy uit.

Persoonlijke zoekopdracht

De verkoopadviseurs helpen je met al je vragen. Ook wanneer je uitdagende wensen hebt denken ze met je mee om tot een passend aanbod te komen. Sterker nog, ben jij op zoek naar een bepaalde auto, maar heb je geen tijd om alle aanbieders in de gaten te houden? Dan is het mogelijk om een zoekopdracht bij Auto Bleeker te plaatsen.

Tekst gaat verder onder de foto

patrick van veen
Verkoopadviseur Patrick helpt je om tot een passende auto te komen.

Wisselende voorraad

Gemiddeld wordt een occasion bij Auto Bleeker Enschede binnen zestig dagen verkocht, maar het komt ook weleens voor dat een occasion de showroom niet eens haalt. Gezien de scherpe prijs op de occasions heeft het autobedrijf een snel wisselende voorraad. Daarbij dienen ze ook als groothandel voor collega-autobedrijven.

Benieuwd welke auto’s er op dit moment beschikbaar zijn bij Auto Bleeker Enschede? Bekijk hier het huidige aanbod of kom eens langs. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.


Meer over Auto Bleeker Enschede ontdekken?

Auto Bleeker Enschede autobedrijven

Geopend08:00 - 18:00

Boddenkampsingel 2, Enschede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.