Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tien mannen strijden om het hart van Prince Charming en deze Enschedeër is daar een van

Door Charmain Zwijnenberg 30 november 2020

Op woensdag 16 december start de nieuwe Videoland-datingshow Prince Charming, waarin de 29-jarige Marvin op zoek gaat naar de liefde. Tijdens die zoektocht proberen tien vrijgezelle mannen stuk voor stuk zijn hart te veroveren. Een van die mannen is de Enschedese Sezer.

De 25-jarige Sezer is steward en rapper en woont zowel in Enschede als in Amsterdam. Sezer is creatief, volgt zijn eigen regels en is gek op aandacht. De Enschedeër was lange tijd niet op zoek naar een serieuze relatie, maar zijn deelname aan de datingshow ziet hij als een kans om verandering in zijn leven te brengen. Sezer zoekt een classy gentleman met een sterk karakter en een mooie uitstraling. En dat zou zomaar eens prince charming Marvin kunnen zijn.

Prince Charming

Sezer is niet de enige die het hart van Marvin probeert te veroveren. Hij neemt het op tegen negen andere vrijgezelle mannen met wie hij samen in een prachtige palazzo op het Italiaanse eiland Sicilië woont. Tijdens dates en activiteiten leert Marvin de vrijgezellen steeds beter kennen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal een man met wie hij het minst een klik heeft naar huis tijdens de zogeheten stropdassenceremonie. In de spannende finale kiest Marvin de liefde van zijn leven uit de overgebleven mannen. Gaat hij met Sezer naar huis?

Kijken, kijken, kijken

Op woensdag 16 december zijn de eerste twee afleveringen van Prince Charming te zien op Videoland. Daarna verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering. Kun je niet wachten? Bekijk hier de trailer!

Lees ook:

Ohio

Toen in: in deze discotheken deden jullie vroeger het licht uit

Al jaren wordt er wekelijks genoten tijdens een avondje stappen en ook zeker in Enschede. Normaal ge...
nu we er toch zijn

Terugkijktip! Deze Enschedeërs waren te zien in bekende televisieprogramma’s

Vanavond (4 november) kunnen we kijken naar een nieuwe aflevering van Hotter Than My Daughter. Deze ...
uitzicht enschede

Deze Enschedeërs staan dit jaar in de Quote 500

De Quote 500 is er weer: het tijdschrift met de vijfhonderd allerrijkste inwoners van ons land. Deze...

adv.