Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Enschedese groenteman Marc is te zien in kookprogramma Klinkt Smakelijk

Aangeboden door Uw Groenteman Pompoen 9 juli 2019

Hoe vaak krijg je de kans om als panellid mee te mogen doen aan een kookprogramma? Toen groenteman Marc uit Enschede werd benaderd door het nieuwe SBS6-programma Klinkt Smakelijk twijfelde hij dan ook geen moment. “Dat is toch hartstikke leuk om een keer mee te maken?”

Klinkt Smakelijk

Vanaf dinsdag 1 juli is Klinkt Smakelijk iedere werkdag te zien op SBS6. Nicolette van Dam presenteert de wedstrijd en ze wordt bijgestaan door kok Julius Jaspers. In dit kookprogramma krijgen hobbykoks de mogelijkheid om met hun eigen ‘signature dish‘ indruk te maken op de jury. Degene die het lekkerste gerecht op tafel zet, mag zich de weekwinnaar van Klinkt Smakelijk noemen.

In iedere aflevering wordt een dagwinnaar gekozen en hij of zij verdient een plek in de weekfinale op vrijdag. Op deze dag strijden de vier dagwinnaars tegen elkaar en worden zij beoordeeld door een panel van diverse kook- en voedselexperts uit het hele land. En één van de eerste panelleden is niemand minder dan Enschedeër Marc van Uw Groenteman Pompoen!

Klinkt Smakelijk Uw Groenteman Pompoen_2
Marc beoordeelt de gerechten samen met Nicolette van Dam, Julius Jaspers en de andere twee panelleden.

Like&deel actie op Facebook

Samen met twee andere panelleden beoordeelde Marc de diverse gerechten. Als groenteman was het zijn taak om erop te letten op welke manier groente en fruit verwerkt werden in de gerechten. Hoe is het programma zo bij Marc gekomen? “Ze hebben mij via social media gevonden, want het artikel over onze like&deel actie op Facebook heeft veel bereik opgeleverd. De winnaar van de cadeaukaart was Mrs. de Vries en dit is een eend,” zegt Marc enthousiast.

Expertise

Marc zit al 25 jaar in de verkoop van groente en fruit, dus hij heeft enorm veel kennis van zaken. Ben jij benieuwd naar Marc’s rol in het programma? Kijk dan vrijdag 12 juli om 18.00 uur naar Klinkt Smakelijk op SBS6.

In de studio van SBS6
Marc, Lars en Annemarie vormen samen het deskundige panel van Klinkt Smakelijk.

Meer over Uw Groenteman Pompoen ontdekken?

Uw Groenteman Pompoen groenteboeren

Geopend08:00 - 20:00

Burgemeester van Veenlaan 106, Enschede

Bekijk meer:groenteboeren

adv.