San Remo bestaat 50 jaar

Door Rebecca de Graaf 30 oktober 2017

Café San Remo, wie is er niet groot mee geworden? Op 4 november viert het café zijn vijftigjarige bestaan en dat moet uiteraard gevierd worden. Van maandag 30 oktober tot en met zaterdag 4 november is er iedere avond iets leuks te doen in het café waar menig student liefdevolle herinneringen aan heeft overgehouden.

Reünie

Was jij vroeger met jouw studentendispuut wekelijks bij Willem in het café te vinden? Dan moet je zeker op zaterdag 4 november een bezoek brengen aan San Remo. Op deze avond heeft de huidige eigenaar Roan Pollmann zoveel mogelijk oud-medewerkers, vaste gasten en oud-dispuutleden uitgenodigd om samen herinneringen op te halen. Uiteraard wordt er voor gezellige muziek gezorgd om dit jubileum te vieren.

san-remo-50-jaar
De ‘kannie waar zijn’ bierkan

San Remo. Omdat het kan

Voor dit jubileum heeft Roan speciale bierkannen laten maken. Naast de bierkannen van 2 liter en 3,5 liter, heeft hij een jubileum kan waar wel 6 liter bier in kan. Super handig wanneer je met al jouw oud-dispuutleden of vriendengroep langskomt. Je hoeft op die manier niet zo vaak naar de bar te lopen om een bestelling te doen.

Vier het samen

Heb jij je vrienden uit de studententijd al jaren niet meer gesproken? Dan is dit jubileum een geschikt moment om bij te kletsen. Op de Facebookpagina van San Remo kun je alvast een kijkje nemen wie er op 4 november sowieso aanwezig is.


Meer over Café San Remo ontdekken?

Café San Remo cafés

Nu open21:00 - 01:00

Stadsgravenstraat 53 , Enschede

Bekijk meer:cafés

adv.