Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat te doen op 25 en 26 augustus? Kerst vieren!

Door Rebecca de Graaf 7 augustus 2020

Terwijl de rest van Enschede zich voorbereidt op een hittegolf, is restauranteigenaar Mats van Munster met hele andere dingen bezig. Waarmee dan precies? Met kerstbomen, kerstmuziek en een kerstmenu, want over een goeie twee weken kun je in zijn restaurant kerst vieren.

Na een onzekere periode is het volgens Mats tijd voor een flinke dosis positiviteit. Want dat kan Enschede wel gebruiken. Op dit moment is het gewoon mogelijk om uit eten te gaan en een terrasje te pakken, maar niemand kan met zekerheid zeggen hoe de situatie over een paar maanden zal zijn. Daarom haalt Mats en zijn team de feestdagen alvast naar voren en kun je deze maand kerst vieren bij De Stadsgracht.

Kerstmis vieren middenin de zomer

“Veel mensen vinden het leuk om kerst te vieren en lekker uit eten te gaan met de feestdagen. Maar óf de horeca deze kerst gewoon geopend kan zijn, dat weten we nu nog niet zeker. Daarom hebben we een ludieke actie bedacht: precies vier maanden voor kerst kerstmis vieren”, vertelt Mats enthousiast.

Van kerstbomen tot de grootste kersthits, het team van De Stadsgracht gaat er alles aan doen om het kerstgevoel deze zomer over te brengen op hun gasten. “Ik ben zelfs naar mogelijkheden aan het kijken voor nepsneeuw”, zegt de restauranteigenaar lachend. “Daarnaast hebben we een zomers 5-gangen kerstmenu opgesteld, want de gerechten moeten natuurlijk wel aansluiten bij deze temperaturen. De reacties zijn erg positief en de eerste reservering komen al binnen!”


Meer over De Stadsgracht ontdekken?

De Stadsgracht restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 21:00

Stadsgravenstraat 57, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.