VroegZat was binnen enkele seconden uitverkocht en dit vindt Enschede ervan

Door Charmain Zwijnenberg 16 januari 2019

Een feestje dat om 19.30 uur begint en rond middernacht is afgelopen? Klinkt ons als muziek in de oren en we zijn duidelijk niet de enige. Alle 650 kaarten voor de eerste editie van VroegZat in ’t Bölke waren binnen enkele seconden uitverkocht. Wow! Helaas betekent dat ook dat veel mensen achter het net visten. Dit zijn de opvallendste reacties.

Binnen enkele seconden

Vanmiddag (16 januari) om 12.00 uur startte de kaartverkoop van VroegZat op 9 maart en binnen enkele seconden waren alle kaarten uitverkocht. De organisatoren van het feest zagen deze stormloop ook niet aankomen. “Wow, wat gebeurt hier!,” laten ze op Facebook weten.

En zo reageerden jullie hierop 

Vroegzat reactie - beyonce

 

 

 

 

 

vroegzat reactie - jammer

 

 

vroegzat reactie - feestje gemist

 

 

Vroegzat reactie - vroegzat

 

 

vroegzat reactie - storing

vroegzat reactie - wel gelukt

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen voor de eerste editie? Geen nood! Op de Facebookpagina van VroegZat zijn al twee nieuwe data bekendgemaakt. Op 16 maart en op 11 mei doen de organisatoren het vroege dansfeest gewoon weer dunnetjes over. Zet alvast een alarmpje in je telefoon, want op vrijdag 18 januari om 18.00 uur start de voorverkoop van beide edities via www.vroegzat.nl. Misschien heb je dan meer geluk!

adv.