Vroeg feesten en op tijd naar bed: dat kan tijdens VroegZat

Door Rebecca de Graaf 9 januari 2019

Waarom altijd maar tot laat in de avond moeten wachten om eindelijk te kunnen stappen? Een feestje dat vroeg begint kan toch ook heel geslaagd zijn? Dat dachten Collin en Rob van Vossenjacht ook. Zij stelden op Facebook de vraag hoe wij Enschedeërs hierover denken. De positieve reacties stroomden binnen!

VroegZat

Collin en Rob liepen al langer met het idee rond om vroeg op de avond een feest te organiseren, maar een echt actieplan was er tot dusver niet van gekomen. Totdat ze een artikel op nu.nl voorbij zagen komen en Collin zelf ook een balletje opgooide op Facebook. Wat blijkt: de tijd is rijp voor Enschede om vroeg te gaan feesten!

Tekst gaat verder onder Facebookpost

Feesten en lang slapen

De jongens werden overspoeld met positieve reacties, dus tijd om serieuze stappen te zetten. “Wat ons vooral opviel was dat mensen zoeken naar een echt feest op dat tijdstip. Er zijn natuurlijk genoeg leuke kroegen open en je kunt naar het theater of wat dan ook, maar niet dansen,” legt Collin uit.

“Het is dus ook geen vrijdagmiddagborrel om je werkweek mee af te sluiten, maar een goed feestje zoals mensen dat van ons kennen. Je staat dan alleen niet om 3.00 uur ’s nachts te stuiteren en te zingen op de dansvloer, maar om 22.00 uur.” Op deze manier kun je ook nog redelijk op tijd onder de wol liggen. Ideaal!

Wie wat waar wanneer

De eerste editie van VroegZat staat gepland voor zaterdag 9 maart in ’t Bölke. Het feest begint om 19.30 uur en is om middernacht afgelopen. Het wordt geen Vossenjacht eerder op de avond, maar een compleet nieuw feest. Houd het evenement in de gaten voor meer informatie en tickets!

Meer over

Opmerkelijk

adv.