Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Make that the cat wise: het belang van correcte vertalingen

Aangeboden door Vertaalbureau Perfect 20 juni 2019

I always get my sin. Thank your cock for the lovely dinner. Make that the cat wise. Je bent ze vast wel eens tegengekomen: van die vertalingen waarbij je precies weet wat ermee bedoeld wordt, maar die nét niet correct zijn. Gelukkig weet Vertaalbureau Perfect daar wel raad mee!

Vertaalbureau Perfect

Vertaalbureau Perfect is een van de snelstgroeiende (technologie)bedrijven in Nederland. Zo hebben zij al vijf jaar op rij een FD Gazellen Award ontvangen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Enschede, maar daarnaast zitten er ook vijf locaties verspreid door heel Nederland en twee kantoren in Duitsland. Dit vertaalbureau vertaalt onder andere teksten voor websites en drukwerk, maar levert ook hoogwaardige juridische en technische vertalingen.

Moedertaal

Daarnaast zijn de vertalers van Vertaalbureau Perfect native speakers, zodat zij de juiste nuances weten aan te brengen in de vertalingen. Het mag natuurlijk niet voorkomen dat je tijdens de publicatie van een belangrijk artikel of bij het geven van een speech een element verkeerd vertaald hebt. Bepaalde woorden kunnen daardoor op een onjuiste manier worden opgevat. Iedereen kan zich de vertaalblunder van destijds kroonprins Willem-Alexander in Mexico nog wel herinneren…

Kwaliteit en snelle service

Of je nu een tekst vertaald wilt hebben naar het Engels, Duits of Japans, het team van Vertaalbureau Perfect levert een perfecte vertaling. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle service hebben zij al samengewerkt met grote spelers zoals Samsung, Randstad en Grolsch.

Maak je website goed vindbaar

Ook de ‘gewone’ ondernemer heeft veel profijt van een goede websitevertaling. We leven immers in een maatschappij waarbij landsgrenzen steeds meer vervagen. Producten van ondernemers in Nederland zijn niet alleen interessant voor de lokale markt, maar kunnen ook verkocht worden in het buitenland.

Laat je website vertalen door Vertaalbureau Perfect. Zij hebben ervaring met het vertalen van websites in verschillende CMS, zoals WordPress, Joomla en Drupal. Vraag een vrijblijvende offerte aan en zorg dat jouw bedrijf online nog beter vindbaar wordt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vertaalbureau Perfect. Meer over Vertaalbureau Perfect ontdekken?

Vertaalbureau Perfect zakelijke dienstverleners

Gesloten08:30 - 17:00

Piet Heinstraat 1, Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.