Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vereeuwigd in inkt: hier scoor je op Valentijnsdag een gratis tattoo

Door Charmain Zwijnenberg 8 februari 2019

Wil je de liefde voor je moeder in inkt op je bovenarm vereeuwigen? Of kies je liever voor de romantische woorden be mine op je rug? Kan allemaal. Op 14 februari scoor je bij Hudson’s Bay een gratis tattoo. Nou ja, bijna gratis. Je moet bij de modeketen wel een aankoop doen van minimaal vijftig euro.

Twintig ontwerpen

Tijdens het tattoo event op Valentijnsdag heeft Hudson’s Bay een tatoeëerder van Ink District Amsterdam opgetrommeld om jou van een permanent plakplaatje te voorzien. Je kunt kiezen uit twintig ontwerpen. Is een hartje, een roos of een je t’aime iets te zoetsappig voor jou? Er zijn ook neutrale ontwerpen, als een zwaluw, planeet of bliksemschicht.

gratis tattoo hudson's bay
Foto: site Hudson’s Bay

Voorwaarden

Uiteráárd zijn er wat voorwaarden. De actie geldt op 14 februari van 13.00 tot 21.00 uur en er zijn maximaal 24 plekken beschikbaar. Ieder uur wordt een intekenlijst opgezet voor het plaatsen van tatoeages voor maximaal drie gasten. Om je in te schrijven moet je aan het begin van het uur aanwezig zijn.

Verder worden de tattoos alleen op de armen, op de bovenkant van de rug en in overleg met de tatoeëerder op de enkels geplaatst. Dus nee, een smiley op je bil gaat hem niet worden. Jammer joh! Op de website van Hudson’s Bay vind je de rest van de voorwaarden.


Meer over Hudson’s Bay ontdekken?

Hudson’s Bay warenhuizen

Geopend10:00 - 19:00

Hendrik Jan van Heekplein 85, Enschede

Bekijk meer:warenhuizen

 

adv.