Shit zeg! Dit zijn de meest voorkomende voorwerpen die de riolering verstoppen

Aangeboden door Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening 15 februari 2019

Een verstopte riolering is nooit fijn, maar gelukkig kan Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling het probleem binnen no-time verhelpen. Ben jij benieuwd welke voorwerpen veelal voor een verstopt riool zorgen? Lees dan verder!

Verstopte riolering

Het serviceteam van Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling is 24 uur per dag bereikbaar. In veel gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door het gebruik van teveel wc papier, maandverband of tampons. Ook geurblokjes en wc-borstels die afgebroken zijn worden regelmatig door het serviceteam uit de toiletpot gehaald. Vet is de laatste boosdoener in dit rijtje.

Van dildo’s tot bierblikjes

Uiteraard komen de mannen van dit allround ontstoppingsbedrijf af en toe ook meer opmerkelijke voorwerpen tegen in de riolering. “Zo heb ik weleens een dildo uit de riolering gehaald,” zegt een van de mannen lachend. Ook kinderspeelgoed, een kunstgebit en een flinke lading condooms heeft de revue al gepasseerd.

nijhuis rioolreiniging busje

Kort geleden kreeg het team van Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling nog een melding dat het toilet niet meer doorliep. De oorzaak bleek een bierblikje te zijn. Dat kwam vast door iemand die even een blik wilde werpen in het toilet!

Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling

Al sinds 2005 is Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverdeling actief in Twente en omgeving als allround ontstoppingsbedrijf. Met hun geavanceerde apparatuur en gereedschappen kunnen ze elke klus aan, van groot tot klein. Je kunt ze 24 uur per dag bereiken via 053 – 461 88 61 of via dit contactformulier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening. Meer over Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening ontdekken?

Nijhuis Rioolreiniging, Aanleg & Dienstverlening klusbedrijven

Nu openHele dag

Najaarsweg 50, Enschede

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.