Sneak preview: zo ziet de Twentsche Foodhal er op dit moment uit

Door Rebecca de Graaf 21 oktober 2017

In ons vorige artikel heb je al kunnen lezen wat je zoal van de Twentsche Foodhal kunt verwachten. We geven je alvast een sneak preview van hoe de Twentsche Foodhal er op dit moment uitziet.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt in de voormalige Polaroidfabriek om alles op tijd af te krijgen voor de officiële opening van 4 november. Niet alleen professionele klusjesmannen zijn bezig met verbouwen, ook de ondernemers zelf steken de handen uit de mouwen. Er worden planken gezaagd, lampen klaargelegd en keukens ingericht. Wij zijn heel benieuwd hoe het er allemaal uitziet zodra het helemaal af is. De eerste indruk is in ieder geval goed.

Opening

Wil je met eigen ogen zien hoe deze nieuwste hotspot eruit ziet? Zorg dan dat je naar de officiele opening komt op zaterdag 4 november. Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open en begint een feestelijk programma van lekker eten en drinken en veel live muziek.

Logo Twentsche Foodhal gebrand in hout
De entree van het gebouw
Industriële lampen
Gave opbergkast
Bovenin het gebouw bevinden zich kantoren voor o.a Woningcoöperatie Domijn

Meer over Twentsche Foodhal ontdekken?

Twentsche Foodhal restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.