Yes! Restaurant Mad Hatter is eindelijk open!

Door Jannike Huisman 20 september 2017

Van het weekend waren ze al even open, maar vanaf vandaag is Mad Hatter iedere dag geopend en kun je er lekker bbq-vlees eten. Wij waren natuurlijk heel benieuwd hoe het er nu binnen uit ziet en namen een kijkje.

Try-out weken

“Vrijdag zijn we open gegaan en we hebben nu de try-out weken,” vertelt bedrijfsleidster Maureen. “We zijn nu alles aan het fine-tunen en als we helemaal klaar zijn met verbouwen, dan doen we een grande-opening. Iedereen is super enthousiast en we hebben tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gehad van mensen, dat is echt heel tof.”

Mad Hatter

Op bezoek bij de Mad Hatter

Het restaurant is helemaal ingericht in de sfeer van Mad Hatter, uit Alice in Wonderland. Er zijn al veel leuke details te vinden: poppen, theekopjes en mooie muurschilderingen. Maureen vertelt ons dat er nog veel meer leuke plannen zijn voor de inrichting. “Dit idee is geïnspireerd op een aantal concepten uit Amerika en Engeland. J.J., de eigenaar, heeft dit idee bedacht. Het is de bedoeling dat dit een pilot restaurant wordt en dat dit de eerste van velen gaat zijn.”

Mad Hatter

Barbecueën

Je kunt bij Mad Hatter barbecueën voor een niet al te hoge prijs. “Het duurste vlees wat we hebben, de lamsrack, kost 15 euro. Je krijgt de rauwkost bij het vlees en voor de bijgerechtjes betaal je extra.” Hierdoor willen ze het laagdrempelig houden. “Het vlees wordt ook op een speciale manier gerookt, zodat je echt de smokey smaakt krijgt. Je kan hier zelf barbecueën of je kan het door de kok laten doen en lekker aan tafel blijven zitten.” Er staan ook burgers, vegetarische- en visgerechten op de kaart.

Loungen

Helemaal klaar met de verbouwing zijn ze nog niet, dus er wordt nog flink geklust. “Boven gaan we ook nog van alles verbouwen en als het af is, willen we hier een loungehoek maken. We zijn ook heel druk bezig met het uitproberen van allerlei cocktails.” Daarnaast willen ze ook speciale soorten thee serveren en ’s middags kun je dan een high tea doen. Ook kun je er straks ontbijten, wanneer het restaurant helemaal af is. “Mad Hatter is een plek waar je lekker kunt loungen, lekker kunt eten, waar je samenkomt voor de gezelligheid en de gekkigheid.”

[mc4wp_form id=”688″]

Meer over Mad Hatter ontdekken?

Mad Hatter Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Stationsplein 1, Enschede

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.