Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Met deze promocode krijg je twee keer €5 korting op je Uber Eats bestelling

Aangeboden door Uber Eats 4 september 2019

Yes, Uber Eats is nu ook beschikbaar in Enschede! Dit betekent dat je de lekkerste gerechten van jouw favoriete restaurant kunt laten bezorgen. Leuk extraatje: met de volgende promocode krijg je tot en met 30 september €5 korting op je eerste twee bestellingen van Uber Eats.

Uber Eats in Enschede

Uber Eats is de nieuwe maaltijdbezorgservice waarmee je niet alleen McDonald’s kunt laten bezorgen, maar bijvoorbeeld ook een malse rib-eye van Bistro C’est Si Bon of heerlijke cupcakes van Nienke’s. Bij Uber Eats kun je kiezen uit tientallen verschillende restaurants in Enschede, zoals Mister Pancake, Heel Bijzonder, Oloa en de Twentsche Foodhal. Het fijne aan deze maaltijdbezorgservice is dat je tussen 11.30 uur en 22.30 uur kunt bestellen en je bestelling binnen 30 minuten bezorgd is. Ook is er geen minimum bestelbedrag nodig, want de bezorgkosten zijn altijd €2,50.

Download de app

Hoe werkt het dan precies? Het is heel eenvoudig, want je hoeft alleen de Uber Eats app te downloaden. In de app vind je alle aangesloten restaurants en hun menukaart. Selecteer waar je zin in hebt en betaal vervolgens via iDEAL, creditcard of PayPal. Net zoals bij de taxiservice van Uber kun je volgen waar de koerier zich op dat moment bevindt. Ideaal!

Promocode

Om je te laten kennismaken met deze bezorgdienst, kun je tot en met 30 september 2019 gebruikmaken van de volgende promocode: ENSCHEDE10IDB. Deze code geeft €5 korting op de eerste twee bestellingen met een minimum bestelbedrag van €15,-.

Bezorggebied

Wist je dat Uber Eats niet alleen tot aan de voordeur bezorgd, maar op elk gewenste plek binnen het bezorggebied? Dus zelfs wanneer je met vrienden in het Volkspark ligt te chillen, kun je een maaltijd laten bezorgen. Valt jouw postcode nét buiten het bezorggebied van Uber Eats? Niet getreurd, want het gebied wordt zo snel mogelijk uitgebreid.

FOTO - McDelivery nu ook beschikbaar in Enschede
Introductie McDelivery service van McDonald’s via Uber Eats in Enschede. Foto: Phenster

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uber Eats. Meer over Uber Eats ontdekken?

Uber Eats restaurants en horeca

Geopend11:30 - 22:30

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.