Twentsche Foodhal opent op 4 november haar deuren

Door Rebecca de Graaf 19 oktober 2017

Na maanden van verbouwen is het dan zover. Enschede krijgt er in november weer een onwijs gave plek bij: de Twentsche Foodhal. Waar vroeger nog Polaroid zonnebrillen en films voor direct klaar camera’s gemaakt werden, zal vanaf 4 november heerlijke gerechten bereid worden. Op een oppervlakte van 1000 m2 staan maar liefst zeven verschillende keukens met uiteenlopende gerechten. Wat kun je zoal verwachten?

Industrieel

luchtfoto-polaroid-1959
Foto: Stadsarchief Enschede

Bij de verbouwing van de Twentsche Foodhal is de industriële geschiedenis van het gebouw in zijn waarde gelaten. Hierdoor krijgt de foodhal een mooi industrieel en rauw randje. We hebben alvast een sneak preview op onze website gezet.

Zeven keukens

Of je nu van vegetarische gerechten houdt of een echte vleesliefhebber bent, er is voor ieder wat wils. Zo eet je bijvoorbeeld traditionele Surinaamse gerechten bij Vaperansa’s Soulfood, 100% vegan bij Foodbar Rauw en een goed stuk vlees van de houtskool grill bij Little Ribhouse Texas. Daarnaast serveren Daddy Cool & The Rocking Kitchen, Vina Food, Tinkus en De Melkbus ook gave gerechten.

twentsche-foodhal-enschede
Foto: Facebook Twentsche Foodhal

Ook de buggy kan mee

De foodhal is geschikt voor het hele gezin. Voor de kinderen is er zowel buiten als binnen een speelgelegenheid. Daarnaast worden ook uiteenlopende activiteiten georganiseerd, zoals een bierproeverij, kookworkshops voor kinderen en spelletjesmiddagen. Houd de agenda van de foodhal goed in de gaten voor exacte data en tijden.

Opening

Nieuwsgierig geworden naar wat de Twentsche Foodhal allemaal te bieden heeft? Op 4 november is de officiële opening. Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open en begint een feestelijk programma van lekker eten en drinken en veel live muziek.


Meer over Twentsche Foodhal ontdekken?

Twentsche Foodhal restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.