Tof! Deze nieuwe ondernemer opent op 1 februari zijn deuren in hartje Enschede

Door Rebecca de Graaf 9 januari 2019

Aan de ene kant van het pand zijn de ramen nog afgeplakt met bruin papier, maar aan de andere zijde is gave artwork zichtbaar. De naam Sick Puppy Barber Parlour staat te schitteren op het raam. Het moge duidelijk zijn: per 1 februari is Enschede een toffe barbershop rijker! 

Vader en dochter

De eigenaren van Sick Puppy Barber Parlour zijn Leon en zijn dochter Zoë. Zoë heeft altijd al in de kappersbranche gewerkt en wilde zich graag specialiseren in heren knippen en scheren. Vader Leon werkte voorheen als medewerker commerciële binnendienst en besloot het roer helemaal om te gooien. Hij liet zich omscholen tot barbier. Leon: “Dit had ik veel eerder moeten doen. Het is zo gaaf om samen met mijn dochter een barbershop te beginnen,” zegt de Enschedeër enthousiast.

sick puppy barber parlour

Leon vertelt ons dat hij geïnspireerd was geraakt door een artikel van onze collega’s bij indebuurt Utrecht. Hierin stond het verhaal van Utrechter Rick Sedney. Je bent namelijk nooit te oud om aan iets nieuws te beginnen. Nadat hij 35 jaar als accountmanager bij KPN werkte, opende hij op 58-jarige leeftijd zijn eigen barbershop.

Sick Puppy Barber Parlour

Dit is een echte barbershop waar alleen authentiek geknipt en geschoren zal worden. Daarnaast bieden zij diverse producten aan van Pomades tot Scheersets en van vintage producten tot Stick & Poke sets. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op hun Instagram account of website.

mannen-met-baarden

Perfect ‘middel’ tegen gure herfstwind: 9 x Enschedese mannen met volle baarden

Na de uitzonderlijk hoge temperaturen van de afgelopen maanden, wordt het nu dan toch echt kouder. W...
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.