Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Simon: “Onze kapsalon is ‘nice’ in alle opzichten, alles moet perfect zijn”

Aangeboden door Nice Hair Enschede 2 november 2018

Trots zijn Simon en zijn team op de realisatie van Nice Hair Enschede. Op donderdag 1 november opende de kapsalon haar deuren en de eerste klanten weten hun weg al te vinden. “Het gaat ons niet alleen om het knippen en stijlen, we kijken ook naar de persoon achter het haar.”

Alles in één

Nice Hair Enschede is meer dan een kapperszaak en barbier, je kunt hier namelijk ook terecht voor visagie en schoonheidsbehandelingen. “We hebben onze producten met zorg geselecteerd. Dit geldt niet alleen voor onze shampoos en stylingsproducten, maar ook voor onze make-up. Zo werken wij bijvoorbeeld met het prachtige make-up merk Huda Beauty,” legt Simon uit.

nice-hair-enschede-2

Ontstaan uit vriendschap

Nice Hair Enschede is ontstaan uit vriendschap met Simon’s eigen kapper. “In 32 jaar tijd heb ik nog nooit een betere kapper ontmoet dan mijn compagnon. Je haar is een belangrijk onderdeel van jouw identiteit en dat moet perfect zitten.”

Jarenlange ervaring

In eerste instantie wilde Simon een herenkapsalon openen, maar uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om het concept breder te trekken. “Ons team heeft jarenlange ervaring in het kappersvak. We kunnen ieder haartype behandelen en zorgen ervoor dat het kapsel en de haarkleur ook echt bij de persoon past. Iedere klant moet bij ons blij de deur uit gaan.”

Grand opening

De eerste klanten kunnen al bij Nice Hair terecht, maar de Grand Opening is op zaterdag 10 november vanaf 12.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je deze nieuwe kapperszaak komen bewonderen. Daarnaast zijn er scherpe kortingsacties beschikbaar op de behandelingen. Klik hier voor het overzicht.

Het team van Nice Hair

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nice Hair Enschede. Meer over Nice Hair Enschede ontdekken?

Nice Hair Enschede kappers

Gesloten10:00 - 19:00

Gronausestraat 1307 A , Enschede

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.