Tom (20) begint zijn eigen oliebollenkraam in Enschede: ‘Mijn eerste oliebol bakte ik op mijn zevende’
De ene na de andere oliebollenkraam duikt weer op in de wijken van Enschede. De allernieuwste staat sinds 28 november…
Enschede is een restaurant rijker. Sinds vandaag (1 december) schuif je bij Café Coberco in de oude Melkhal aan voor een borrel, lunch of uitgebreid diner.
In 2019 kon je op indebuurt al lezen dat het terrein van de oude Melkhal wordt omgetoverd tot een megahotspot. Een plek waar wonen, werken, eten, drinken, slapen en boodschappen doen samenkomen.
De metamorfose is in volle gang. Er staan al huizen rondom de hal, de supermarkt is open en sinds 1 december kan je nu ook een vorkje prikken in de voormalige Melkhal aan de Raiffeisenstraat. Café Coberco – de horecazaak van Harald Droste – is open.
In het restaurant koken chef-kok Arjan en zijn team zoveel mogelijk met lokale ingrediënten van het seizoen. Alles is dagvers, zo meldt de website van Coberco. Je schuift aan als je lekker lang en uitgebreid wil eten, maar voor een lunch of borrel met een paar kleine hapjes kan je er ook terecht. Check hier het menu.
Harald heeft er voor gekozen om zijn zaak in de Melkhal zo min mogelijk aan te passen, zodat de ruimte lekker authentiek blijft. Even binnengluren? Bekijk de onderstaande video van Tubantia.
Café Coberco is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van 12.00 tot 14.30 uur voor een lunch. Van 18.00 tot 21.00 uur voor een diner of borrel.
In onze gids
Populaire rubrieken