Nieuwe Aldi trakteert eerste klanten op een cadeautje

Door Charmain Zwijnenberg 14 juni 2019

Op 15 juni sluit de Aldi aan de Nicolaas Maesstraat de deuren. Maar niet getreurd, vanaf 21 juni kan je je boodschappen halen bij de Aldi aan de Jan Vermeerstraat. De nieuwe winkel wordt die dag feestelijk geopend met een foodtruck voor de deur en cadeautjes voor de eerste vierhonderd klanten. 

Verrassend assortiment

Volgens filiaalleider Herman Haakmann wordt het assortiment verrassend en vernieuwend. De nadruk zal liggen op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. “Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom,” aldus de enthousiaste filiaalleider.

Cadeautje voor eerste klanten

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een
mooie prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, hogedrukreinigers of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Niet verkeerd dus. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Foodtruck

Ook is er gedacht aan lekkere hapjes tijdens de opening. Op de parkeerplaats staat een foodtruck waar je heerlijke verse gerechtjes kunt proeven. Allemaal bereid met Aldi-producten natuurlijk. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

De opening van de Aldi-winkel aan de Jan Vermeerstraat 3 is vrijdag 21 juni om 8.00 uur.

  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.