Nieuw in Enschede: Shellac4U

Door Rebecca de Graaf 15 november 2017

Wat leuk, nagelstudio Shellac4U heeft naast een zaak in Hengelo nu ook een locatie aan de Haverstraatpassage. De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe zaken bij gekomen of zijn bestaande ondernemers naar een nieuw pand aan de Haverstraatpassage verhuisd. Zo heeft UNI10 een nieuwe locatie aan deze winkelstraat en opent Lincherie op 24 november haar deuren.

Shellac4U

Bij deze nieuwe nagelstudio kun je kiezen uit meer dan honderd verschillende kleuren nagellak. Met deze nagellak heb je veertien dagen geen afgesleten randen, krassen of slijtage. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Naast dat je bij Shellac4U je nagels kunt laten lakken door een van de manicures, zijn ook de producten van Shellac verkrijgbaar.

shellac4u-2
Shellac4U

Extra werkplekken beschikbaar

Achterin de winkel zijn nog extra ruimtes beschikbaar. Vanaf januari 2018 zijn deze ruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld pedicures en schoonheidsspecialisten. Voor meer informatie kun je terecht bij de winkel zelf en dan mag je vragen naar Monique Visscher. Ook kun je bij deze nagelstudio terecht voor diverse workshops op nagelgebied voor zowel beginners alsmede ervaren nagelstylisten.

[mc4wp_form id=”688″]

Shellac4u beauty en wellness

Nu open10:00 - 17:30

Haverstraatpassage 27 a, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.