Nieuw op de Enschedese woningmarkt: Prisma ERA Makelaars

Aangeboden door Prisma ERA Makelaars 7 maart 2018

Misschien is het je al opgevallen: er is een nieuwe vastgoedmakelaar werkzaam op de Enschedese woningmarkt. Prisma ERA Makelaars beschikt over ruim vijftien jaar ervaring en kennis. “We zijn dan wel nieuw in Enschede, maar we zijn zeker niet nieuw in ons vakgebied,” vertelt Rob enthousiast.

Persoonlijk contact

Zodra je het kantoor van Prisma ERA Makelaars binnenstapt, word je gelijk warm ontvangen. “De kracht van ons kantoor is het persoonlijke contact. Wij zijn sterk door service. Dat houdt in dat wij vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de oplevering van de woning het traject begeleiden. Zo weet je ook precies wat een persoon zoekt, want je doet namelijk zelf de bezichtigingen,” legt Rob uit.

prisma-era-makelaars-enschede

Specifieke wensen

Op de huidige woningmarkt is het als starter soms lastig om een woning te kunnen bemachtigen. Huizen staan over het algemeen vrij kort in de verkoop en er zijn veel belangstellenden. Het is daarom erg belangrijk om je specifieke wensen door te geven aan de makelaar zodat je niet achter het net vist. “Door precies aan te geven wat je zoekt in een woning, kan ik heel gericht gaan zoeken. Op het moment dat er bij ons een woning binnenkomt, kunnen wij gelijk filteren bij wie deze woning perfect aansluit.”

rob-wennink-prisma-era-makelaars
Rob Wennink, makelaar bij Prisma ERA Makelaars

ERA

Zoals de naam al aangeeft, is Prisma ERA Makelaars een ERA-makelaar. ERA is wereldwijd een sterk merk in 43 landen. “Het is een marketingtool die wij als makelaar kunnen inzetten. Op deze manier kunnen wij ons honderd procent richten op het vinden van jouw droomhuis of de verkoop van jouw oude woning. Ik ben geen marketeer, dus stop ik liever de tijd en energie in waar ik wél goed in ben. En dat is mijn beroep als makelaar,” zegt Rob lachend.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Prisma ERA Makelaars. Meer over Prisma ERA Makelaars ontdekken?

Prisma ERA Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Mooienhof 8a, Enschede

Bekijk meer:makelaars
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.