Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meat lovers opgelet! Op 28 februari opent er een nieuw BBQ-restaurant aan de rand van Enschede

Door Rebecca de Graaf 20 februari 2020

Het BBQ-restaurant heet @Marcook en het komt in het oude pand van restaurant Kleinsman aan de Weerseloseweg te zitten. Komt de naam Marcook je bekend voor? Dat kan kloppen, want Marcook is al zo’n 5 jaar een cateringbedrijf. Maar vanaf 28 februari wordt het bedrijf uitgebreid met een heus restaurant.

De eigenaren van @Marcook zijn Marco en Cindy Wulff en met hun restaurant willen ze een statement maken in de regio. Op de menukaart vind je Amerikaanse vleesgerechten die op lage temperatuur gegaard worden in een pallet-smoker en daardoor bijzonder smaakvol en mals zijn. Daarnaast staan er nog meer Amerikaanse lekkernijen op de kaart, zoals Texas Cowboy Beansoup, Louisiana Garlic Shrimps, Smokey Meatballs, Pulled Pork, Cedarwood Salmon, Beefburger en Wishbone Steak.

Opening 28 februari

De menukaart moet nog op de site geplaatst worden, maar geïnteresseerden kunnen hier alvast een kijkje nemen of telefonisch contact opnemen via 053 – 4330244. Ook op hun Facebookpagina vind je meer informatie over @Marcook.

Lees ook

tentje teman 2

Yum! Er opent deze maand een nieuw eettentje in hartje Enschede

Altijd leuk als er een nieuwe horecazaak opent in Enschede. En deze maand is het weer zover. Tentje ...
haverstraatpassage-fres-store-800x500

Deze Enschedese zaken gingen open of dicht in januari

Aan het einde van elke maand blikken we even terug: wat ging er allemaal open in Enschede? Zijn er o...
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.