Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk nieuws: Haverstraatpassage 78 staat niet langer leeg

Door Charmain Zwijnenberg 4 juli 2019

Het voormalige pand van Carine Damesmode staat niet langer leeg. Op 6 juli opent de pop-upstore Two Sisters de deuren aan de Haverstraatpassage 78. Extra leuk: de eerste honderd bezoekers krijgen een Van der Poel-ijsje. 

Samenwerking

De pop-upstore is een samenwerking tussen AKI Academy of Art & Design en Gemeente Enschede. Dit jaar vieren Enschede en de Chinese stad Dalian het tienjarig jubileum van hun stedenband. Een samenwerking op het gebied van onderwijs, handel en cultuur. Maar het gaat verder dan dat. Op de Facebookpagina van Two Sisters wordt er gesproken over een vriendschap waarin ze van elkaar leren en waar culturele verschillen een verrijking zijn.

Wat je in de tijdelijke winkel aantreft is een mix van kunst, cultuur, design, samenwerking, vriendschap, een talentenwinkeltje, handgemaakte producten, Chinese massages en nog veel meer.

Beperkte openingstijden

Verwacht niet dat je elk moment de winkel kunt binnenstappen. Two Sisters is elke zaterdag in juli van 9.30 tot 17.30 uur geopend.

Groene thee-ijsjes

Op zaterdag 6 juli om 10.30 uur opent wethouder Eelco Eerenberg de pop-upstore. De eerste honderd bezoekers krijgen, geheel in stijl, een voucher voor een groene thee-ijsje van Van der Poel.

Lees ook:

jouw marktkraam te koop

Jouw Marktkraam zoekt een enthousiaste overnamekandidaat

Na 5,5 jaar lang al haar liefde en energie in Jouw Marktkraam te hebben gestoken, is eigenaresse Cor...
flixbus

FlixBus vanuit Enschede: dit zijn de bestemmingen

Op het station van Enschede vind je niet alleen de bushaltes voor stadsbussen en het streekvervoer, ...
inbraak

Deze winkel aan de Zuiderhagen is wegens inbraak gesloten

Tarboosh Sweets aan de Zuiderhagen is wegens inbraak gesloten. De glasscherven van de deur liggen mo...
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.