Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foodies opgelet! We hebben een nieuwe hotspot gespot

Door Rebecca de Graaf 9 oktober 2019

Van kleurrijke macarons, taarten en brownies tot hartige lunchgerechten: bij Rosy’s kun je binnenkort van ontzettend veel lekkernijen genieten. Rosalie Groote Haar gaat haar dromen waarmaken en opent haar eigen koffiezaakje in het centrum van Enschede.

Rosy’s

De jonge onderneemster was al vanuit huis een eigen cateringsbedrijf begonnen, maar haar grote droom was om een eigen koffiezaakje te openen. En die droom wordt nu werkelijkheid! Rosy’s komt aan de Van Loenshof te zitten (nabij het pand van Decathlon). Dit gezellige koffietentje zal overdag geopend zijn en je kunt hier onder andere gaan genieten van heerlijke koffie, verschillende zoetigheden en een lekkere lunch.

Huiskamer gevoel

Rosalie wil in haar zaak een knus huiskamergevoel neerzetten. “De grote bar wordt de echte eyecather en daarnaast komen er allemaal gezellige zitjes. Rosy’s moet een plek worden waar mensen echt voor mijn producten komen. Het maakt niet uit dat er soortgelijke bedrijven in Enschede zitten die zich ook op taarten richten. Naar mijn mening kan Enschede wel twintig van dit soort tentjes gebruiken!”

Opening

De eerste werkzaamheden gaan binnenkort van start. Rosalie hoopt dit najaar de deuren van haar zaak te kunnen openen. Wil je niks missen? Houd dan haar Facebookpagina of Instagram account in de gaten voor de updates.

Bron: Facebook Rosy's
Rosalie Groote Haar opent binnenkort haar eigen zaak
Foto: Facebook Rosy's
Foto: Facebook Rosy's
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.