Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze beauty en wellness salon is nieuw in Enschede en dit krijg je allemaal gratis

Aangeboden door Beauty by Dr. Don 24 juni 2020

Verlang jij ook zo naar een ontspannende massage? Of kan jouw huid na deze stressvolle periode wel een fijne gezichtsbehandeling gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij Beauty by Dr. Don in Enschede. Deze gloednieuwe salon is sinds 24 juni geopend en de komende weken profiteer jij van fijne extraatjes en gratis behandelingen.

Komt de naam Dr. Don je bekend voor? Dat kan goed kloppen, want dit is een bekende cosmetische kliniek met een vestiging in Hengelo en in Amsterdam. Bij Beauty by Dr. Don staan niet alleen huidverbetering en lichaamsmassages centraal, het gaat in deze salon om de gehele beleving. “Wij behandelen op een holistische manier, dat betekent dat we gezondheid en schoonheid als één geheel zien, dit is zuivere wellness. Uiteindelijk geeft onze aanpak het mooiste eindresultaat: namelijk een prachtige, jonge en gezonde huid. Want als je je goed voelt, zul je er ook mooier uitzien”, zegt Alice van Beauty by Dr. Don.

behandelkamer beauty by dr don
Kom helemaal tot rust in één van de behandelkamers van Beauty by Dr. Don

Gevestigd in Hotel De Broeierd

Beauty by Dr. Don is gevestigd in het wellness gedeelte van Hotel De Broeierd. De ruimte is sfeervol ingericht en je vergeet de drukte van de dag zodra je één voet over de drempel hebt gezet. Ook de luchtkwaliteit in de salon zorgt ervoor dat jij jouw bezoek als extra prettig ervaart. Want het management heeft geïnvesteerd in luchtzuiverende apparatuur van hoge kwaliteit. En dat is vooral in deze periode een geruststellende gedachte.

Mooie behandelingen tegen een eerlijke prijs

Waar iedere schoonheidsspecialist en huidtherapeut van deze salon zich hard voor maakt, is het managen van reële verwachtingen. Alice: “Wij zullen alles uit de kast halen om de huid in een betere conditie te krijgen, maar een potje met crème zal de rimpels niet laten verdwijnen. We kunnen lijntjes en rimpels wel verminderen, maar diepe rimpels kunnen alleen verholpen worden met een laser, injectables of cosmetische ingrepen. Voor zulke ingrepen kunnen wij onze cliënten dan weer doorverwijzen naar de specialisten van Clinique Dr. Don.”

wachtruimte Beauty by Dr. Don

De behandelingen van Beauty by Dr. Don zijn erg divers. Ga bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte gezichtsbehandeling, kom helemaal tot rust tijdens een Oosterse lichaamsmassage of verbeter je huid door middel van microneedling. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de behandelingen, het complete aanbod en de prijslijst vind je hier.

Feestelijke aanbiedingen

Om je kennis te laten maken met deze nieuwe beauty en wellness salon in Enschede, profiteer je de komende weken van leuke acties en kortingen. Wist je dat de instapbehandeling voor slechts €25,- aangeboden wordt? Na deze behandeling krijg je verschillende beauty producten cadeau. En wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis hot stone massage ter waarde van €42,50 wanneer je een OxyGeneo zuurstof gezichtsbehandeling boekt? Of wil je liever een gratis Henna Brows behandeling bij een Zen Ritueel?

De kortingsacties wisselen per week. Maar bij iedere actie krijg je in ieder geval een gratis huidanalyse, een voucher van €10,- die je kunt besteden in het restaurant van De Broeierd en een feestelijke lekkernij voor thuis. Dus, van welke kortingsactie ga jij gebruik maken? Voor meer vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak maken kun je bellen naar 053 206 2001.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beauty by Dr. Don. Meer over Beauty by Dr. Don ontdekken?

Beauty by Dr. Don beauty en wellness

Gesloten10:00 - 20:00

Hengelosestraat 725, Enschede

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.