Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mad Hatter gaat dicht en verandert in Perron 22

Door Jannike Huisman 15 maart 2018

Helaas slecht nieuws voor liefhebbers van het restaurant Mad Hatter aan het Stationsplein. Het restaurant gaat sluiten en is alleen nog maar dit weekend open.  

Afgelopen oktober opende het barbecuerestaurant, helemaal ingericht in de stijl van Alice in Wonderland. Het idee was bedacht door een Nederlandse en Engelse ondernemer. Het was de bedoeling dat het een pilot restaurant zou worden en dat er daarna nog meer vestigingen in Nederland volgden. Toch moeten ze nu na acht maanden al weer sluiten. De laatste dag dat ze geopend zijn, is op 18 maart.

Perron 22

Het stokje wordt overgenomen door Jasper Kokx, die een nieuw concept heeft ontwikkeld. Het terras, de bovenverdieping en het dakterras horen er straks ook bij. Het nieuwe concept is Perron 22: een lunchroom, restaurant en bar. Overdag loop je even naar binnen voor een ontbijt of lunch. Ben je onderweg? Dan stap je binnen enkele minuten weer naar buiten met de grab-and-go selectie. In de avond komt het neer op bier en borrelplanken: toegankelijk, snel en niet te moeilijk. Je kunt dan casual dineren met street- en barfood en lekkere biertjes.

Perron 22 – Enschede

Welkom bij Perron 22! Noem ons een lunchroom, restaurant of bar, maar wij zijn vooral dé ontmoetingsplek in Enschede. We zijn gevestigd in een historisch pand op het Stationsplein en zijn daarmee de toegangspoort tot de binnenstad van Enschede. Je kunt in de ochtend even bij ons naar binnenlopen voor een kopje koffie of in de avond groots genieten aan onze biertaptafels. Dus zijn we het begin- of eindstation van jouw dag? We openen binnenkort onze deuren.

Posted by Perron 22 on Tuesday, 13 March 2018


Meer over Mad Hatter ontdekken?

Mad Hatter Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Stationsplein 1, Enschede

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.