Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Tuckerville gaat definitief niet door dit jaar

Door Charmain Zwijnenberg 3 juli 2020

Met de versoepeling van de maatregelen was het even de vraag of evenementen als Proef Eet en Tuckerville nog doorgaan dit jaar. Over die laatste kunnen we nu duidelijk zijn: het festival op Het Rutbeek gaat definitief niet door. Dat laat de organisatie via Facebook weten. 

In de laatste persconferentie op 24 juni geeft premier Mark Rutte aan dat er per 1 juli geen maximaal aantal bezoekers meer geldt bij evenementen. Wel worden er nog steeds een aantal maatregelen gehandhaafd. Denk aan anderhalve meter afstand houden, niet meezingen en voor iedere bezoeker een eigen stoel waar die de hele dag moet blijven zitten.

Onmogelijk

De organisatie van Tuckerville geeft aan dat het met deze maatregelen onmogelijk is om Tuckerville aanstaande september door te laten gaan. Het festival wordt daarom verplaatst naar 11 september 2021. “Met pijn in ons hart”, aldus de Tuckerville-organisatie.

Tickets blijven geldig

Heb je al een ticket gekocht? Dan is die de volgende editie gewoon weer geldig. En ook fijn: vrijwel alle artiesten die dit jaar zouden optreden hebben nu al toegezegd om in 2021 alsnog naar Tuckerville te komen. Had je nog geen kaartje? Vanaf nu is het weer mogelijk om nieuwe tickets te kopen voor 2021 via www.tuckerville.nl/tickets.

Meer info over de tickets

Wil je toch nog meer informatie over hoe het nou precies met je aangeschafte ticket zit? Nog heel even geduld. Alle kaartkopers van Tuckerville ontvangen volgende week een e-mail met daarin alle verdere informatie over je ticket. Je vindt in die mail ook informatie wanneer je er volgend jaar niet bij kunt zijn.

We snappen de beslissing van de organisatie volledig, maar vinden het heel jammer dat het festival niet doorgaat. Want wat was het vorig jaar gezellig!

Lees ook:

oude markt-centrum-02

Dit gaat er vanaf 1 juli veranderen in Enschede

Groen licht: de coronamaatregelen worden per woensdag 1 juli verder versoepeld. Zelfs nog meer dan o...
Oude Markt_centrum (3)

Zonnen of schuilen: dit is de weersverwachting voor juli

Juli, de eerste maand van de zomervakantie. Sommige Enschedeërs durven het aan om de grens over te g...
rolschaatsbaan anp

Van rooftopbar tot rollerdisco: dit willen wij ook in Enschede

Begrijp ons niet verkeerd: Enschede is de allerfijnste plek om te wonen. Toch zien wij hotspots in a...

Meer over

Nieuws

adv.