Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb je zaterdag geparkeerd in de binnenstad van Enschede? Dan krijg je mogelijk een boete

Door Charmain Zwijnenberg 6 december 2018

Het is nooit leuk als je een boete op de mat krijgt. Helemaal als de boete niet terecht is. Als je zaterdag 1 december tussen 10.55 en 16.00 uur in de binnenstad van Enschede hebt geparkeerd en je Parkmobile of Park-line hebt gebruikt, dan is het mogelijk dat je toch een boete krijgt. Dat lezen we bij de NOS.

Door een verkeerde update van de parkeerapps krijgen ongeveer 50.000 mensen in Nederland mogelijk een boete. Want door de fout leek het alsof er niet was betaald. Dus als je geparkeerd hebt in een van de steden die is aangesloten bij het Nationaal Parkeer Register, zoals Enschede, kun je dus een bon krijgen.

Wat nu?

Als je een boete krijgt door deze fout van Parkmobile of Park-line, dan moet je bezwaar maken. De fout is inmiddels gefixt in de apps, dus in de app staat nu dat je gewoon hebt betaald. Hiermee kun je in jouw bezwaar aantonen dat je niets verkeerd hebt gedaan.

We hopen natuurlijk niet dat je een boete krijgt, maar mocht het toch zo zijn: lees hier hoe je bezwaar kunt maken. Ook op de sites van Parkmobile (hier) en Park-line (hier) lees je meer hierover.

Nu.nl meldt dat de steden Rotterdam, Amsterdam en Den Haag de boetes laten vallen. Of dat ook in Enschede het geval is, is nog niet bekend.

verkeersboetes

Deze verkeersboetes kosten je al snel meer dan 600 euro

Stel je de volgende situatie even voor. Je rijdt door rood licht terwijl je geen gordel draagt én je...
parkeertarieven-2

Waarom zijn de parkeertarieven in Enschede zo hoog?

Op 21 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een van de onderwerpen die volgens jullie aa...

 

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.