Golden Earring komt na 10 jaar terug in Enschede

Door Rebecca Tank 13 november 2017

De Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. Zelfs internationaal zijn de hits Radar Love en Twilight Zone niet meer weg te denken uit de muziekgeschiedenis. Binnenkort kun je de Golden Earring live zien optreden in Enschede. Het management van Expo Twente kondigt met trots aan dat deze iconische band na tien jaar naar Enschede komt.

Goed begin van het nieuwe jaar

Je kunt de eerste maand van het nieuwe jaar muzikaal goed beginnen. Op zaterdag 13 januari geeft de Golden Earring een volledig elektrisch rockconcert. De Golden Earring speelt nog altijd in de klassieke formatie zoals die in 1970 tot stand kwam, met zanger Barry Hay, gitarist-zanger George Kooymans, bassist Rinus Gerritsen en drummer Cesar Zuiderwijk.

Meerdere generaties

Voor hun concerten kan de band putten uit een immens repertoire van oude en nieuwe singles en albumtracks. Geen concert is natuurlijk compleet zonder Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. De wereldhit Radar Love werd meer dan 500 keer gecovered door onder andere U2, R.E.M. en Bryan Adams. De band weet met energieke shows meerdere generaties fans aan zich te binden.

Kaarten bestellen

Jij kunt erbij zijn! Tickets kosten 38,- euro per stuk en zijn verkrijgbaar via ticketmaster. Maar er is ook nog een andere optie mogelijk. Wil jij kans maken op twee gratis tickets? Houd dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Eind deze maand mogen wij in samenwerking met Scorpio BV twee gratis tickets verloten. Mocht je ons nog niet volgen, like dan onze pagina om deze gave winactie niet te missen.

Expo Twente entertainment

Vandaag gesloten

Colosseum 70-80 , Enschede

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Nieuws