Freshtival 2019: bereikbaarheid, parkeren en overnachten

Door Charmain Zwijnenberg 13 mei 2019

Met Pinksteren verandert Het Rutbeek weer in één groot festival: Freshtival! Wij hebben alles wat je wilt weten over de bereikbaarheid, het parkeren en de overnachtingsmogelijkheden van Freshtival 2019 voor je op een rij gezet. 

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeren

Kom je met de auto naar Freshtival, dan kan je het best de Haaksbergerstraat 1010 in Enschede in je navigatie invoeren. Zodra je de gele verkeersborden met Freshtival erop ziet staan, kan je die gewoon volgen. Dat is de snelste manier om op het terrein te komen. Je kunt hier parkeertickets bestellen.

Let op: de locaties voor de zaterdag & zondag verschillen. Meer informatie hierover vind je binnenkort op de site van Freshtival.

Busreizen vanuit andere plaatsen

Liever met de bus? Kan ook! Vanuit 220 plaatsen in Nederland rijden er bussen naar Freshtival. Tickets bestel je via party-vervoer.nl of eventtravel.nl.

Op de fiets

Als je in Enschede (of Hengelo) woont pak je natuurlijk de fiets of scooter. Je kunt je fiets gratis stallen in de (niet bewaakte) fietsenstalling dichtbij de entree. Staat duidelijk via de bewegwijzering aangegeven. Zorg ervoor dat je tweewieler geen toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderd, want dan wordt hij weggehaald.

Kiss & Ride

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Zeg dan tegen je persoonlijke chauffeur dat hij of zij gebruik moet maken van de Kiss & Ride-locatie. Deze wordt duidelijk met gele borden aangegeven en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs. Let op: de locaties voor de zaterdag & zondag verschillen. Meer informatie hierover vind je binnenkort op de site van Freshtival.

Met de trein

Harry Potter Hp GIF - Find & Share on GIPHY

Ook met de trein is het festival prima bereikbaar. Vanaf treinstation Enschede worden er pendelbussen ingezet. De vertrektijden van de bussen zijn op dit moment nog niet bekend.

Taxi

Kom je met de taxi? Zorg er dan voor dat de chauffeur de gele borden met ‘Taxi’ volgt richting de taxistandplaats. Deze ligt op loopafstand van het festivalterrein. Als je het festivalterrein verlaat, staan er taxi’s bij de speciale taxi standplaats.

Freshtivalcamping

Voor de ultieme festivalervaring overnacht je natuurlijk op de Freshtivalcamping, naast het festivalterrein. Tickets voor de camping koop je hier. En op deze pagina vind je alle informatie over de camping.

Camper, caravan of vouwwagen

Heb je een camper, caravan of vouwwagen? Neem die dan zeker mee naar de camping. Hier moet je wel een speciaal ticket voor aanschaffen. Dat vind je hier

Hotelovernachting

Wil je wel overnachten, maar zie je jezelf niet met een wc-rol onder de arm over de camping banjeren? Freshtival heeft samenwerkingen met verschillende hotels. Via deze site boek je een kamer. Wees er snel bij, want het gaat hard. Vergeet niet dat de prijzen van overnachtingen exclusief tickets voor het festival zijn.

Lees ook

Freshtival Bucketlist

Freshtival 2019: dit is de line-up!

In het pinksterweekend vindt alweer de elfde editie van Freshtival plaats op Het Rutbeek. En zoals e...
Kindvriendelijke festivals mei stoer voer

Dit is er allemaal te doen in mei in Enschede

Het is alweer mei! En dat betekent dat er een hoop leuks te doen is in Enschede. De dingen die je éc...
grolsch summer sounds enschede

Enschede bruist: naar deze grote evenementen kijken we uit

Dat er in Enschede genoeg te beleven valt hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Helemaal in de ...
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.