Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Burgemeester Van Veldhuizen positief getest op coronavirus en meer weekendnieuws

Door Demi Zenderink 26 oktober 2020

Helaas, het weekend is weer voorbij. Heb je het lokale nieuws niet kunnen volgen? Geen probleem. Wij zetten de meest opvallende nieuwtjes voor je achter elkaar.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meerdere auto’s vernield in de wijk Helmerhoek

Zaterdagavond zijn zeker vijf auto’s aan de Bekspringhoek, Harsseveldhoek en de Campelhofhoek vernield, dat meldt 112Twente. Bij de meeste auto’s gaat het om ingeslagen ruiten. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de daders en eventuele getuigen. Heb je iets gezien of ben je in het bezit van camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

politiebureau enschede
Foto: redactie indebuurt Enschede

Burgemeester Van Veldhuizen positief getest op corona

De burgemeester van Enschede is afgelopen week positief getest op corona, zo meldt Gemeente Enschede. In het weekend van 17 en 18 oktober begonnen de koorts en verkoudheidsklachten, waarop er een test is gedaan. Deze kwam negatief terug, maar in de loop van de week werden de klachten erger. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd er afgelopen week een tweede test gedaan, Uit deze test bleek dat Van Veldhuizen toch besmet is met het virus.

coronateststraat
Foto: ANP

Jerusalema Challenge

Veertien dames van het Livio Noord-team in Enschede hebben afgelopen weekend meegedaan met de Jersualema Challenge. Het is een challenge waarbij mensen uit de zorg voor wat vrolijkheid zorgen door middel van een leuke dans. Benieuwd naar de video? Kijk dan hieronder.

Project Rembrandt

Afgelopen zondag konden we genieten van de start van het tweede seizoen van Project Rembrandt. Samen met 29 andere kandidaten ging de Enschedese Erik van der Maten zondag de strijd aan om de jury te overtuigen van zijn talent. Spoiler: helaas zit onze stadsgenoot niet bij de laatste tien kandidaten.

Project Rembrandt

Kijken! Enschedeër Erik is vanavond te zien in het tv-programma Project Rembrandt

Vandaag (zondag 25 oktober) start het tweede seizoen van Project Rembrandt. In dit tv-programma draa...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.