Bedrijvigheid

Goed nieuws! De Xenos in Enschede blijft tóch

Nieuws
3 augustus 2018

Eerder schreven we nog dat de Xenos in de binnenstad gaat verdwijnen. Droog je tranen, want we hebben goed nieuws voor alle fans: de Xenos blijft. Jippie! 

Dit Enschedese terras staat op de negende plek van de Terras Top 100

Bedrijvigheid
2 juli 2018

De Terras Top 100 is dit jaar voor de elfde keer gepubliceerd. Er zit ook een Enschedees terras in de top tien, namelijk het terras van Fellini. Gefeliciteerd!

Kom 19 juni gratis haring proeven op de Dinsdag Markt

Bedrijvigheid
18 juni 2018

Het haringseizoen is officieel begonnen en dat moet gevierd worden! Op dinsdag 19 juni kun je daarom gratis Hollandse Nieuwe proeven bij de Dinsdag Markt op het Van Heekplein.

5 redenen waarom je nú naar de vernieuwde Jumbo aan de Noorderhagen moet gaan

Bedrijvigheid
6 juni 2018

Na een verbouwing van ruim twee weken is het zover: de vernieuwde Jumbo aan de Noorderhagen opent op woensdagochtend 6 juni haar deuren. De supermarkt in het centrum van Enschede…

Wim: “Jullie hebben echt alles” is een reactie die we veel horen

Bedrijvigheid
6 juni 2018

Op woensdagochtend 6 juni was het dan zover: Decathlon opende haar deuren voor het publiek. We spraken met winkeldirecteur Wim Westerveld voor een eerste indruk van de dag. “Jullie hebben…

Jammer…Henrieke gaat stoppen met Fika

Nieuws
17 mei 2018

Het afgelopen jaar werkte Henrieke met ontzettend veel plezier in haar zaak in de binnenstad van Enschede. Toch gaat ze helaas stoppen met Fika.  

Zoek je een eigen horecazaak? Bistro Het Koetshuis staat te koop

Nieuws
20 april 2018

Bistro Het Koetshuis is een geliefd restaurant in Enschede, maar toch staat het nu te koop. Wegens persoonlijke omstandigheden lezen we op Tubantia. De zaak werd gerund door John en…

Mad Hatter gaat dicht en verandert in Perron 22

Nieuws
15 maart 2018

Helaas slecht nieuws voor liefhebbers van het restaurant Mad Hatter aan het Stationsplein. Het restaurant gaat sluiten en is alleen nog maar dit weekend open.  

Rennen naar Xenos! Die winkel verdwijnt uit Enschede

Nieuws
13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen CASA. De eerste vijftig CASA-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even…

Kaashuys Breij en Poelier Mattemaker zijn verhuisd

Nieuws
23 februari 2018

Het Kaashuys Breij en Poelier Mattemaker zaten voorheen in het winkelcentrum Koningsplein. Vanwege de komst van Decathlon moesten zij verhuizen naar een andere plek. Inmiddels zijn ze verhuisd naar de Pijpenstraat. 

Pagina 1 van 2