Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ajuus en bedankt! Romy gaat indebuurt Enschede verlaten

Door Romy Wesselink 17 januari 2020

Hoi leuke lezers! Dat was ‘m dan alweer. Mijn stage bij indebuurt zit erop. Ik ga mijn lieve collega’s verlaten en op naar een nieuw stageadres. Maar voor ik mijn laptop dichtklap wil ik jullie natuurlijk graag nog even meenemen; want ik heb heel veel leuke dingen mogen doen.

Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Op moment van schrijven zijn er onder mijn naam 250 artikelen gepubliceerd. Heb ik toch niet alleen maar koffie gehaald en uit mijn neus gegeten 😜. Ik deed heel veel toffe interviews; zoals met deze gezellige foodblogger, dit bijzonder leuke stel en deze toffe ambulancechauffeur. Maakte mooie fotoreportages van de sinterklaasintocht en het Halloween spookbos. Mocht bij heel veel leuke huizen binnenkijken. En gaf jullie nog een beetje eet-inspiratie mee in mijn eigen rubriek ‘Koken met Romy‘.

Doei

Kortom: ik heb veel mogen doen en veel kunnen leren. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging (bleh voor het woord uitdaging, maar toch is het zo). Jullie zijn echt nog niet helemaal van mij af, want ik blijf gewoon betrokken bij dit clubje gezellige mensen.

Dank dank dank

Maar voor nu zeg ik ajuus en bedankt leuke lezers! Bedankt voor het lezen van mijn artikelen, het meewerken aan interviews en binnenkijkers en voor alle leuke en lieve reacties. Mijn grootste bedankje gaat uit naar mijn collega’s Charmain en Rebecca. Die ervoor zorgden dat werken (stagelopen) niet voelde als werken ❤️.

En nog even voor al mijn medestudenten: KOM HIER STAGELOPEN! 

Lees ook

wortel-gembersoep

Koken met Romy: wortel-gembersoep met pestostokbrood

Zoals ik jullie al vertelde toen ik mij voorstelde als de nieuwe stagiaire van indebuurt Enschede: i...
Binnenkijken bij Maryke

Binnenkijken bij Maryke: ‘We deden aan ruilhandel met de vorige bewoners’

Maryke woont samen met haar vriend Bram, zoontjes Ravi en Bodhi en twee konijnen. Een gezellige jare...
claudia en pim

Enschedeërs Claudia en Pim schelen 30 jaar: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Het is jullie vast niet ontgaan: Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) hebben het wel érg gezell...

Meer over

Nieuws

adv.