Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de opvallendste nieuwsberichten van afgelopen weekend

Door Rebecca de Graaf 10 augustus 2020

Waarschijnlijk maakte jij je afgelopen weekend drukker om hoe je koel kon blijven dan dat je het nieuws bijhield. Daarom hebben we de opvallendste nieuwsberichten in Enschede nog even voor je op een rijtje gezet.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Aanrijding

Op de kruising met de Wethouder Beversstraat en de Kuipersdijk vond vrijdagavond een aanrijding plaats tussen twee auto’s, zo meldt 112Enschede.

Woningbrand

Hoe de brand aan de Burgemeester Jacobsstraat is ontstaan, is nog onbekend. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, maar de schade aan de woning is enorm.

Drukte bij recreatieplassen

Twentenaren zochten dit weekend massaal de verkoeling op bij recreatieplassen Het Rutbeek, Het Hulsbeek en Het Lageveld. Dit zorgde voor volle parkeerplaatsen en file’s rondom de recreatieplassen, meldt Tubantia.

Opnieuw een autobrand

Enschede werd zondagmorgen opgeschrikt door de zoveelste autobrand. Deze keer raakte een Volkswagen aan de Wienebrink total loss door brand, schrijft 112Twente.

WhatsApp fraude

Afgelopen vrijdag maakte de Politie Enschede bekend weer verschillende aangiften binnen te krijgen van mensen die via WhatsApp gecontacteerd werden door oplichters. Door in te gaan op een verificatiecode via WhatsApp krijgen de oplichters toegang tot de gehele contactenlijst en wordt er om geld gevraagd.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.