Weekendnieuws: man fietst op gestolen fiets over snelweg

Door Charmain Zwijnenberg 7 januari 2019

Druk weekend gehad? Iedere maandagochtend zetten wij de meest opvallende gebeurtenissen van afgelopen weekend in Enschede voor je op een rijtje. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Man gewond bij aanrijding

man gewond bij aanrijding
Foto: News United / Dennis Bakker voor Tubantia

Op de J.J. van Deinselaan botsten vrijdagavond twee auto’s tegen elkaar op door onoplettendheid. Dat meldt Tubantia. Een man raakte daarbij gewond. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. 

Auto verwoest door brand

brandweer
Foto: ANP

In dit artikel schreven we al hoeveel autobranden er in 2018 waren in Enschede. Daar schrokken we best van. En ook in de eerste week van het nieuwe jaar is het alweer raak. In de nacht van zaterdag op zondag rukte de brandweer uit voor een autobrand aan de Huttenkampweg, zo meldt 112 Twente. De auto bleek op een erf in brand te zijn gevlogen.

autobrand Enschede

Zoveel autobranden waren er vorig jaar in Enschede

Het aantal autobranden in Nederland is nog nooit zo hoog geweest als in 2018. De brandweer moest maa...

Stelende man fietst over snelweg

Stoplicht fietsers
Foto: ANP

Vrijdagavond is een man fietsend op de vluchtstrook van de A35 aangetroffen. Dit meldt Tubantia. De man is van Hongaarse afkomst en omdat hij geen Nederlands sprak nam de politie hem mee naar het arrestantencentrum. Daar bleek dat de man geen onbekende van de politie is. Hij werd eerder die dag aangehouden voor winkeldiefstal in Enschede en ook zijn fiets bleek gestolen te zijn. De politie maakt proces verbaal op tegen de man.

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.