Update vermissing Loes: hoever zijn ze met dit onderzoek?

Door Rebecca de Graaf 30 november 2018

Door alle aandacht die uitgaat naar de liquidatie in Enschede van dinsdag 13 november, zou je bijna vergeten dat er ook nog steeds een ander onderzoek gaande is: de vermissing van Loes. Hoe staat het onderzoek ervoor? Wij zetten de belangrijkste punten onder elkaar.

Update vermissing Loes

Op 2 september is Loes weggelopen vanuit het MST in Enschede. We zijn nu al ruim drie maanden verder en Loes is nog steeds niet terecht. Begin oktober hebben een aantal reddingsteams wederom het Aamsveen, Witte Veen en het Smallenbroek uitgekamd, maar dit heeft helaas geen nieuwe aanknopingspunten opgeleverd.

Signalement

Loes is 72 jaar en droeg op de dag van haar vermissing een lichtblauw vest, lichte blouse, donkere broek en roze schoenen. Nu er drie maanden verstreken zijn, is de kans aanwezig (mocht ze nog in leven zijn) dat ze deze kleding niet meer draagt. Verder is Loes ongeveer 1,70 meter lang, heeft grijs/lichtblond haar en grijs/blauwe ogen.

Help mee

Heb jij een nieuw aanknopingspunt van nu of van de afgelopen weken die je niet gedeeld hebt? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Meer over

112

adv.